Koncerto metu M. Galkinas ant scenos pasirodė neblaivus. Be to, tiesiog žiūrovų akivaizdoje jis išgėrė dar keletą taurelių alkoholio ir pasišaipė iš Vladimiro Putino bei buvusio primadonos vyro Filipo Kirkorovo, skelbia unian.net.

Jis pareiškė, kad A. Pugačiova atliko DNR testą, kurio rezultatai parodė, jog ji yra pusiau rusė, pusiau lenkė, o žydiško kraujo neturi nė lašo. Paskui komikas prisiminė F. Kirkorovą.

„Negaliu kalbėti apie visus procentus, nes bijau sugriauti mitą apie bulgarišką kilmę, bet išduosiu mažytę paslaptį – F. Kirkorovas yra 2 proc. Šiaurės Amerikos indėnas“, – pridūrė jis.

Taip pat M. Galkinas kalbėjo apie V. Putiną ir jo antrininkus. Artisto teigimu, jis jau pakankamai nugyveno, todėl matė tikrąjį diktatorių.

„Juk Dmitrijus Peskovas prasitarė, kad dronų atakos prieš Kremlių metu nenukentėjo nė vienas V. Putinas. Jeigu antrininkų yra daug, juos tikriausiai kažkur laiko visus drauge. Vargu ar jiems leidžia išsivaikščioti. Yra tokia vieta po Maskva, jie ten visi kartu“, – pažymėjo jis.

A. Pugačiova, regis, nežinojo, kad jos sutuoktinis per A. Makarevičiaus jubiliejų surengs tokį pasirodymą, todėl iš salės jam šūktelėjo ir liepė nustoti piktnaudžiauti alkoholiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)