T. Hill – vienas iš naujausių „angelų“. Prieš tapdama modeliu, ji užsiėmė gimnastika – štai iš kur nuostabi išvaizda ir disciplina.

Iš Kolorado kilusią gražuolę modelių agentūra aptiko tvarte. „Kolorade yra tokia nuostabi ranča, mes ten jodinėjame. Mano agentas, kuris dar ir fotografas, ten surengė fotosesiją. Aš tiesiog buvau ten – lemtingas susitikimas“, – sako modelis.
"Victoria‘s Secret" angelas Taylor Hill

Nors ir sunku tuo patikėti, mokykloje gražuolei buvo nelengva. „Vogue“ ji yra sakiusi: „Nekenčiau mokyklos. Buvau aukšta ir labai liesa. Ir šiaip esu keista. Drovėjausi savo ūgio, sulaukdavau daug pašaipų. Buvo labai sunku“. Dabar, kai tapo garsiu modeliu, su ja nori bendrauti ir tie, kurie mokykloje su ja elgėsi netinkamai, bet ji leidžia suprasti to daryti nenorinti.

Iš pradžių, prieš tapdama „angelu“, T. Hill dirbo su PINK. Be to, modelis artimai draugauja su kita Taylor – dainininkė Taylor Swift. T. Hill dirbo su H&M, ant podiumo demonstravo „Ralph Lauren“ ir kitų garsių mados namų drabužius.
"Victoria‘s Secret" angelas Taylor Hill

Kai per „Victoria‘s Secret“ mados pristatymą gavo progą pristatyti PINK liniją, ji buvo devintame danguje: „Tai buvo mano svajonių darbas, jausmas buvo tiesiog nuostabus“. 2015 metų balandį ji sužinojo tapsianti „angelu“.

Laisvalaikiu gražuolė mėgsta linksmybes kalnuose su snieglente. Stengiasi kuo daugiau laiko skirti savo vaikinui: „Prieš tapdami pora, buvome labai geri draugai, perėjimas buvo labai sklandus. Mes kartu jau labai seniai, visi geriausi prisiminimai susiję su juo“. Gražuolės dėmesio nuolat reikalauja ir mylimas šuo.

Mergina prisipažįsta: žmonės ją atpažįsta gatvėje. Daug dėmesio ji sulaukia ir socialiniuose tinkluose. Socialiniame tinkle „Instagram“ ji turi net 694 tūkst. sekėjų – ir skaičius nuolat auga.

Mergina teigia, kad ją įkvepia buvusio „Victoria‘s Secret“ modelio Gisele Bundchen karjera: „Man labai patinka Gisele Bundchen, nes ji labai puiki verslininkė ir paliko didelį indėlį mados srityje, tai tiesiog nuostabu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)