„Ponia, jūs netilpsite į vieną krėslą. Jums reikia išsipirkti ir antrą vietą“, - pareiškė jai stiuardesė, privertusi R. Mercado pravirkti.

Padėtis, kurioje tą dieną atsidūrė Rosie, buvo besaikio valgymo stresiniais gyvenimo periodais ir daugybės blogų sprendimų rezultatas.

„Esu padariusi labai nevykusių sprendimų, pavyzdžiui, pasirinkusi tokį greitą maistą kaip „McDonald`s“ mėsainiai ir itin didelės bulvyčių porcijos, o ne vaisius ir daržoves, - sakė ji laikraščiui „The New York Post“. – Man nerūpėjo mano sveikata, bet ji turėjo neigiamos įtakos viskam, ką dariau, ypač kokybiškam laisvalaikiui su vaikais“.

Anksčiau Rosie apvalumai buvo tapę jos turtu. Ji dalyvaudavo apkūnių moterų grožio konkursuose ir 2011 metais pasirodė televizijos „NuvoTV“ realybės šou „Curvy Girls“.

Rosie, apdovanota dailiais veido bruožais, prisimena, kaip modelių agentūras priblokšdavo jos nuotraukos, kurioms ji pozuodavo iki pusės. Tačiau jų susidomėjimas Rosie iš karto išblėsdavo, kai sužinodavo jos figūros duomenis, ypač klubų apimtį – 162 cm.

Minėtas incidentas prieš skrydį buvo paskutinis lašas, perpildęs jos kantrybės taurę. Gražuolė jau turėdavo samdyti auklę, kad ji nuvažiuotų su jos vaikais į Disneilandą, nes ji pati dėl savo svorio nebūtų galėjusi važinėtis atrakcionais. Be to, ją nuolat persekiodavo aplinkinių žvilgsniai ir užgauliojimai.

Taigi praėjus keliems mėnesiams nuo incidento su oro linijų bendrove, ji užsirašė į lieknėjimo kursus ir pirmą kartą stojo į kovą su savo antsvoriu.

Vietoj greito maisto ji pradėjo vartoti liesus baltymus, vaisius ir daržoves, ėmė reguliariai sportuoti. Dabar į sporto salę ji eina šešiskart per savaitę ir ten valandą įnirtingai sportuoja.

Dabar, praėjus trims su puse metų, Rosie sveria 91 kg ir nešioja 16 – 18 dydžio drabužius: anksčiau jai reikėdavo 34 dydžio. 162 cm apimties klubai susiaurėjo iki 120 cm. Tačiau iki trokštamo svorio jai reikia atsikratyti dar maždaug 10 kg.

„Tai nebuvo pati lengviausia kelionė. Teko išgyventi ir pakilimus, ir nuosmukius, - pripažįsta ji. – Tačiau kai palyginu savo gyvenimo kokybę tuomet ir dabar, suprantu, kad buvo verta stengtis“.

Pagerėjo ne tik santykiai su trimis jos vaikais – neseniai ji pati galėjo apsilankyti su jais Disneilande, bet ir atsirado darbo pasiūlymų.
2014 metų balandį Rosie pasirašė kontraktą su Manhatane įsikūrusia modelių agentūra „True Model Management“ ir nuo tada pozavo apkūniems žmonėms skirtų mados namų igigi.com ir „Ibbi World“ reklamos kampanijoms.

„Kai buvau didesnė, tiesiog negalėjau gyventi taip, kaip norėjau. Dabar negalėčiau būti laimingesnė“, - sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)