Buvęs 77 metų amžiaus televizijos apšvietimo technikas buvo nufotografuotas Tichuanoje (Meksika), kai jį, dėvintį deguonies kaukę, į greitosios pagalbos automobilį įkėlė paramedikai. Apie tai informuoja internetinis žurnalas TMZ.

Anot TMZ, apie 21.30 val. vietos laiku Thomas buvo skubiai nugabentas per sieną į JAV, į Kalifornijos valstijoje įsikūrusio Čula Vistos miesto ligoninę. Skelbiama, kad vyriškis esą nepajėgė kalbėtis su paramedikais ir turėjo savo simptomus aprašyti ant popieriaus lapo.

„Mano tėvas sveiksta ligoninėje. Dėl jo sveikatos ir gerovės prašome privatumo mūsų šeimai. Jam tiesiog reikia ramybės ir poilsio“, – vėliau dienraščiui „Daily Mail“ sakė vyriškio 57 metų dukra Samantha Markle.

„Tikra tragedija, kiek jis buvo kankinamas, kiek jam teko ištverti dėl to, kad mano sesuo pastaruosius kelerius metus nekreipė į jį dėmesio. Tai neatleistina“, – pridūrė moteris.

Thomas jau anksčiau pateko į laikraščių antraštes, kai dėl širdies problemų 2018 m. nedalyvavo Meghan vestuvėse su princu Harry.

Sesuo Samantha jau seniai kaltina Sasekso hercogienę dėl prastėjančios jų tėvo sveikatos. Ji kartą netgi pasipiktino, kad Meghan pagerbė Nelsoną Mandelą, nors su savo pačios tėvu nesutaria.

„O gal visgi reiktų pagerbti savo pačios tėvą?! Jau gana. Elkis humaniškai, elkis kaip moteris. Jei mūsų tėvas numirs, kalta būsi tu, Meg“, – 2018 m. Samantha rašė savo tviterio žinutėje.

Remiantis ne vieno šaltinio duomenimis, dėl sveikatos bėdų Thomas turės atšaukti savo planus dalyvauti kitą savaitę Londone vyksiančiame renginyje, skirtame pažymėti karalienės Elžbietos II valdymo platininį jubiliejų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją