Jis su žmona ir vaikais taip pat vakarieniavo Jomo gatvėje įsikūrusiame restorane „Veranda“, kur gerbėjai bandė jį nufotografuoti. Restorano savininkas Janis Latvijos portalui „Delfi“ sakė, jog kartu su M. Galkinu ir Ala Pugačiova Jūrmaloje lankosi ir A. Pugačiovos dukra Kristina Orbakaitė.

„Vakar mačiau jį Jomo gatvėje“; „Mačiau jį Majoryje“, – komentaruose šalia „Instagram“ nuotraukos, kurioje M. Galkinas užfiksuotas su viena armėnų kilmės mergaite, rašė vartotojai.


M. Galkinas į Jūrmalą atvyko gerokai anksčiau savo koncerto, kuris „Dzintars“ koncertų salėje numatytas rugpjūčio 6 dieną.

Per trumpą pokalbį su „Delfi“ restorano „Veranda“ vadovas Janis patvirtino, kad M. Galkinas ir A. Pugačiova yra nuolatiniai jo įstaigos svečiai: „Jie dažnai ateina su šeimomis. Pernai į vieną renginį Ala buvo atvykusi su vaikais, o šį kartą atvyko visa šeima, įskaitant Kristiną su vyru“.

Jis pridūrė, kad paprastai neleidžia fotografuoti garsiųjų svečių, nes nori, kad jie ramiai ilsėtųsi. Tačiau minėtoje nuotraukoje užfiksuota mergaitė tiesiog „prasiveržė“ pro „Verandos“ lankytojus.

„Aš negaliu su tuo susitaikyti, – sakė Janis. – Jei gerbėjai juos persekios, jie daugiau nebebus mūsų svečiai“.

„Nemanau, kad Maksimui patinka, kai jį fotografuoja“, – sakė restorano vadovas, prisimindamas senuosius „Naujosios bangos“ laikus, kai daugelis žvaigždžių atvykdavo į „Verandą“, nes čia galėdavo ramiai ir netrukdomai pavakarieniauti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją