Nuotraukoje matyti gydytojo kabinete sėdintis 31-erių M. Zuckerbergas ir jo dukrelė, o prie fotografijos parašyta, jog tėvas su atžala laukia pirmojo skiepo.

Praėjus vos kelioms minutėms po įrašo paskelbimo, pasipylė komentarai. Mažiau nei per penkiolika minučių nuotrauka jau buvo sulaukusi 15 tūkstančių "patinka". Šiuo metu prie nuotraukos - jau beveik trys milijonai į viršų pakeltų nykščių ir daugiau nei 65 tūkstančių komentarų.

Tačiau ne visiems tai sukėlė teigiamus jausmus.

Tarp komentarų, kuriuose milijardieriui dėkojama už atsakingumą, buvo ir tokių, kurie vyrą smerkė dėl pasirinkimo skiepyti savo kūdikį.

"Tikiuosi, Zuckerbergas skyrė pakankamai dėmesio, kad pasidomėtų šalutiniais vakcinos efektais. Ar tikrai manote, kad gražų ir sveiką naujagimį reikia žaloti skiepais? Ar skaitėte informacinį lapelį, kuris pridedamas prie skiepų dėžutės?", - rašė komentatoriai.

Internautai po nuotrauka ėmė kone peštis dėl savo pažiūrų ir nuostatų. O jūs ar pritariate vaikų skiepams? Išreiškite nuomonę šio straipsnio komentaruose!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)