Policijos ataskaitoje rašoma, kad vien M. Jacksono miegamajame ir vonios kambaryje buvo mažiausiai septynios kolekcijos, kuriose figūravo nuogi ar pusnuogiai paaugliai, o kartais ir berniukai.

Viena kolekcija teismo dokumentuose įvardinta kaip „Nuogų paauglių devyniolikto amžiaus nuotraukos“.

M. Jacksono namuose policija atliko kratą, kai dainininkas buvo Las Vegase. Tuo metu teismas išdavė ir suėmimo orderį, o M. Jacksonas grįžęs iš Kalifornijos pats nuvyko į policiją. Kratą inicijavęs skandalas užvirė, kai berniukas pasiskundė, kad dainininkas kelis kartus jį seksualiai išnaudojo, informuoja dailymail.co.uk.

Leidinys „Radar Online“ pirmas gavo policijos bei teismo dokumentus, o vienas tyrėjas sakė žurnalistams, kad sprendžiant iš medžiagos, „Jacksonas yra manipuliuojantis, dėl narkotikų ir sekso pamišęs plėšrūnas, kuris naudojo gyvulių aukojimo paveikslus, iškrypusį suaugusių seksą, kad palenktų vaikus savo valiai“. Šaltinio teigimu, nuotraukos su nuogais vyrais ir moterimis galėjo būti laikomos, siekiant sugundyti jaunus vyrus.

„Radar“ korespondentas kabėjosi su Santa Barbaros prokuroro padėjėju, kuris dalyvavo M. Jacksono byloje. „Daugelis (pornografinės) medžiagos buvo skirta sumažinti vaikų jautrumui, o Michaelas pripažino, kad guldėsi pas save į lovą berniukus. Identifikavome penkis berniukus, kurie teigė buvę seksualiai išnaudoti. Man praktiškai nekyla abejonių, kad Michaelas seksualiai priekabiavo prie vaikų.“

Galiausiai 2005 m. M. Jacksoną išteisino, nors vienas paauglys tvirtino, kad dainininkas jį seksualiai išnaudojo. Tada paauglys apibūdino M. Jacksono lytinius organus, kurie turėjo išskirtinių žymių.

Galiausiai M. Jacksonas sumokėjo paauglio šeimai 22 mln. dolerių, ir teisme jam nebuvo pateikti kaltinimai.

Pasibaigus bylai teisme (jei būtų buvęs apkaltintas, M. Jacksonui būtų skyrė 20 metų laisvės atėmimo bausmę), dainininkas išvyko iš šalies į Bahreiną (salų valstybę Persijos įlankoje).

Galiausiai jis grįžo į Ameriką ir 2009 m. ruošėsi sugrįžimui į sceną. Deja, vieną rytą jį rado namuose be sąmonės, o atvykę medikai nebegalėjo jo atgaivinti ir konstatavo mirtį.

M. Jacksonas mirė būdamas 48 m. Mirties priežastimi laikyta intoksikacija gydytojo skirtais vaistais. Dėl to vėliau buvo teisiamas jo gydytojas Conradas Murray. 2011 m. gydytoją apkaltino netyčine žmogžudyste. 2013 m. lapkritį atlikusį beveik pusę laisvės atėmimo bausmės gydytoją paleido.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (150)