Kai Londone dirbantis plastikos chirurgas, daktaras Ayhamas Al Ayoubi tviteryje pareiškė, jog „American Idol“ („Ameirkos dievaičio“) teisėjos veide matyti „daug plastinių operacijų žymių“, gražuolė savo pačios tviterio paskyroje suskubo paneigti šią nuomonę, rašo dailymail.co.uk.

„Atleiskite, pone, bet man niekada nebuvo daryta jokia plastinė operacija“, - rašė dviejų vaikų motina.

Veido plastinių ir lazerinių operacijų chirurgas A. Al Ayoubi įkėlė dvi dainininkės nuotraukas ir parašė: „Šiose dviejose prieš ir po darytose J. Lo nuotraukose matyti daug plastinių operacijų ženklų. Iš prigimties ji graži, bet dabar tiesiog nuostabi“.

Vienoje iš nuotraukų J. Lopez yra be makiažo. Kitoje fotografijoje iš Bronkso kilusios žvaigždės veidas meistriškai padailintas bronzine pudra, padažytos akys, ant lūpų užtepta blizgesio.

Vėliau chirurgas savo žinutę ištrynė, kai jį dėl tokių pasisakymų užsipuolė dešimtys J. Lopez gerbėjų, net išvadinusių jį „šundaktariu“.

Netrukus jis paskelbė atsiprašymą: „Brangioji J. Lo, ar galėtumėte priimti mano nuoširdų atsiprašymą dėl klaidingos žinutės, kurią be mano žinios paskelbė mano asistentas“. „Iš prigimties jūs esate labai daili moteris ir puikiai atrodote. Kartais protingas makiažas gali paryškinti bruožus, šiek tiek pakeisdamas jų išvaizdą“, - rašė jis.

Tas pats daktaras anksčiau yra komentavęs ir Melanie Griffith, Sharon Osbourne bei Heidi Montag veidų pokyčius.

Penkerių metų dvynius Maxą ir Emme auginanti dainininkė ne kartą tikino esanti patenkinta savo išvaizda.

„Reikia atsistoti ir pasakyti: su manimi, mano figūra ir tuo, kas esu, nėra jokių bėdų. Ši problema egzistuoja tik man! Kai tikrai tuo patikėsite, tuomet ir kiti žmonės pradės tuo tikėti“, - yra sakiusi ji žurnalui „Cosmopolitan“.

J. Lopez yra kosmetikos gamintojos „L'Oreal“ reklaminis veidas, o jos visažistė Mary Philips yra sakiusi, kad šios firmos makiažo pagrindas ir pudra padaro stebuklus su filmo „Maid In Manhattan“ („Tai nutiko Manhetene“) žvaigždės veidu.

J. Lopez, kuri tebepalaiko ryšius su Casperu Smartu, nors ir buvo pasirodę keli pranešimai, jog jie išsiskyrė, greitai pamiršo chirurgo pasisakymą.

Šią savaitę ji aktyviai reklamavo dvi naujas „Barbie“ lėles: viena iš jų – „Jennifer Lopez World Tour“ – vaizudoja besišypsančią, dainuoti ketinančią J. Lopez, antroji – „Jennifer Lopez Red Carpet“ – įkūnija J. Lopez su prabangia suknele.

„Norėjau gyventi Barbės pasaulyje. Norėjau būti Barbė“, - sakė gražuolė.

Pirmadienį svetainėje „Instagram“ ji paskelbė fotomontažą, kuriame „World Tour“ Barbė scenoje dainuoja su keturiais šokėjais. „Šie tiek dar neskelbtos medžiagos iš mano pasaulinių gastrolių!“, - prirašė ji.

Antradienį ji taip pat įkėlė vaizdo įrašą, kuriame „Red Carpet“ lėlė plaukioja vandenyje. Antraštė skelbė: „Apribojimai egzistuoja tik mūsų galvose. Jeigu išmoktume naudotis savo vaizduote, mūsų pasaulio galimybės taptų beribės“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)