A. Pugačiova pasitelkė instagramo paskyrą, kurioje paviešino naują savo nuotrauką. Primadona neslėpė pasiilgusi savo vyro, kuris šiuo metu gastroliuoja po skirtingas šalis su savo komedijos šou, ir pasidžiaugė, kad net ir jam išvykus sulaukia jo dėmesio. Dainininkei buvo pristatytos spalvingos gėlės.

„Mylimasis, šiandien – mūsų šventė. 21-eri metai kartu. Ačiū už atsiųstas gėles. Laukiu susitikimo. Atvažiuok nors dienelei. #Galkinas #meilė“, – savo įrašą komentavo ji.

Į tai neseniai kelis savo pasirodymus Lietuvoje surengęs M. Galinas atsakė: „Atvažiuosiu visoms dienelėms!“

Savo paskyroje komikas šiai progai skyrė ir atskirą įrašą.

„21-eri metai kartu – myliu tave, Ala, šiandien, kaip ir pirmaisiais metais, ir dar šiek tiek“, – brūkštelėjo jis, savo komentarą papildęs širdelės simboliu.

Delfi primena, kad nors A. Pugačiova su Filipu Kirkorovu išsiskyrė dar 2005 metais, ilgai lauktos dainininkės ir M. Galkino vestuvės įvyko tik 2011-aisiais. Jos tapo tikra sensacija, kurią aptarinėjo visa šalis. Visiems rūpėjo klausimas, ar iš tiesų estrados primadoną ir 27 metais jaunesnį parodistą sieja gilūs jausmai. O galbūt poros santykiai tėra reklaminis triukas, fikcija, M. Galkino bandymas kuo labiau išgarsėti? Žinoma, verta prisiminti, kad sėkmė M. Galkiną aplankė gerokai iki vestuvių su A. Pugačiova.

Ėjo metai, bet socialiniuose tinkluose publikuojamose nuotraukose žvaigždžių pora, kaip ir anksčiau, švyti iš laimės. Bendrą gyvenimą sutuoktiniai pavertė tikra pasaka. Dabar net ir aršiausi skeptikai pripažįsta, kad, nepaisant didelio amžiaus skirtumo, artistai sugebėjo sukurti tvirtą šeimą. Šį faktą patvirtino dvynukų Lizos ir Hario gimimas.

„Surogatinė motina nežinojo, kokiems žmonėms gimdo vaikus, tačiau mes apie ją žinojome viską. Sumokėjome aukštesnę nei rinkos kainą, bet aš visada taip elgiuosi. Ji viską darė labai atsakingai, nereiškė jokių pretenzijų“, – pasakojo M. Galkinas.

Nuo pat pirmųjų gyvenimo dienų paparacai intensyviai medžiojo mažylių nuotraukas, taigi, tėvai priėmė labai teisingą sprendimą – patys ėmė kelti vaikų nuotraukas į socialinius tinklus, kad ažiotažas bent kiek nuslūgtų. Taip Liza ir Haris tapo „Instagram“ žvaigždėmis.

Dvynukų gimimas tik dar labiau suartino sutuoktinius. Savo darbo grafikus abudu sudarinėjo taip, kad galėtų kuo daugiau laiko praleisti su atžalomis. Kai A. Pugačiova baigė sceninę karjerą, pasijuto neapsakomai laiminga, nes pagrindiniu šeimos maitintoju buvo vyras, o ji galėjo visa galva pasinerti į motinystės rūpesčius.

„Jaučiuosi atsakingas už šeimą ir vaikus. Net dvigubai atsakingas, kadangi mudviejų amžius – skirtingas. Ala dažnai sako norinti suspėti juos ko nors išmokyti. Ala – nuostabi motina, geriausia iš visų“, – neslepia susižavėjimo M. Galkinas.

A. Pugačiova kažkuria prasme mėgina atsigriebti už tai, kas prarasta. Ji pati yra sakiusi, kad nė vienoje santuokoje nesijautė tokia laiminga, kaip būdama su M. Galkinu. Be to, gimus dukrai Kristinai Orbakaitei, A. Pugačiova siekė užkariauti estradą, todėl dažnai patikėdavo vaiką senelės priežiūrai, ir šito vėliau gailėjosi. Užtat dabar dainininkė vėl turi šansą rūpintis vaikais, apgaubti juos dėmesiu ir meile, kurių vyresniajai jos dukrai veikiausiai stigo.

Verta priminti, kad M. Galkinas yra vienas iš nedaugelio Rusijos garsenybių, po Krymo aneksijos išreiškusių valdžiai nepriimtiną nuomonę apie įvykius. Po Rusijos invazijos į Ukrainą populiarusis humoristas su žmona ir dviem vaikais paliko tėvynę. M. Galkinas negailestingai sukritikavo Rusijos propagandos mašiną ir Vladimiro Putino režimą bei iki šiol aktyviai palaiko Ukrainos pusę vykstant karui.

Primename, kad neseniai Rusijoje M. Galkiną paskelbė užsienio agentu ir apkaltino tuo, kad jis užsiima politine veikla bei neva gauna pinigų iš Ukrainos. Vyrą užstojo ir A. Pugačiova, kuri kreipėsi į Rusijos vyriausybę, prašydama ir ją taip pat pripažinti užsienio agente.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją