Rugpjūčio 4-osios vakarą M. Galkinas surengė pirmąjį iš penkių suplanuotų pasirodymų Latvijoje. Bilietai į to vakaro renginį buvo išgraibstyti, informuoja Delfi.lv.

Humoristo koncertinės programos ištrauką tviteryje paskelbė šio socialinio tinklo vartotojas, pasivadinęs „Nepereisais“. Trumputis vaizdo įrašas pernakt tapo interneto hitu Latvijoje: per aštuonias valandas jį tviteryje pasidalijo 300 žmonių, o daugiau nei tūkstantis vartotojų kitais būdais išreiškė savo susižavėjimą.

„Labas vakaras, brangūs draugai! Pradėjau mokytis latvių kalbos, nes dabar Rusijoje baisiai atidžiai seka viską, ką pasakau per savo pasirodymus. Todėl šiandien kalbėsiu ir juokausiu tik latviškai. Jau matau: daugybė latvių sunerimo, kad juokausiu tik latviškai. Nesijaudinkite , šalia jūsų sėdi rusai – jie išvis nesupranta, kas čia vyksta, ir už ką jie sumokėjo pinigus“, – juokavo M. Galkinas.


Daugelis koncerto svečių negailėjo komplimentų komiko pasirodymui Jūrmaloje.

Kaip jau skelbta anksčiau, M. Galkinas yra viena nedaugelio Rusijos garsenybių, po Krymo aneksijos išreiškusių valdžiai nepriimtiną nuomonę apie įvykius. Po Rusijos invazijos į Ukrainą populiarusis humoristas su žmona Ala Pugačiova ir dviem vaikais paliko tėvynę. M. Galkinas negailestingai sukritikavo Rusijos propagandos mašiną ir prezidento Vladimiro Putino režimą bei iki šiol aktyviai palaiko Ukrainos pusę vykstant karui.

Šiuo metu M. Galkino šeima apsistojusi savo namuose Jūrmaloje. Humoristas pasirodymus planuoja ne tik Jūrmaloje, bet ir Liepojoje, Ruojoje bei Rėzeknėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)