L. Vaikulė teigė – Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis, iki politinės karjeros pradžios padaręs puikią karjerą šou versle, yra puikus pavyzdys savo kolegai rusui.

„Gali būti, kad Maksimas dar taps prezidentu. O gal Ala taps prezidente? Tai puiku būtų! Balsuočiau už M. Galkiną, manau, ir rusai balsuotų. V. Zelenskis parodė, kaip gali būti. Rusai, pagalvokite. Maksimas – ne politikas, tačiau iš jo būtų puikus prezidentas. Nes jis turi visa, kas žmogiška“, – kalbėjo garsi atlikėja.

L. Vaikulė sakė artimai bendraujanti su M. Galkinu ir Ala Pugačiova. Jų draugystė užsimezgė gerokai anksčiau, nei prasidėjo karas, o garsenybių šeima išvyko į Izraelį.

„Mes vienodai reaguojame į tai, kas gera, ir į tai, kas bloga. Iš esmės tai ir vienija žmones“, – pabrėžė L. Vaikulė.

Latvių dainininkė išsakė susižavėjimą A. Pugačiova ir M. Galkinu, kurie daug ką paaukojo, kad liktų tiesos pusėje ir neprarastų savigarbos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)