Odos perteklius atsirado po to, kai Aleksandrui per gana trumpą laiką ėmė drastiškai kristi svoris. Prie šių greitų kūno pokyčių organizmas nespėjo prisitaikyti, o ir metams bėgant oda prarado savo elastingumą, tad taip ir liko kabėti.

Savo atspindžiu veidrodyje kiek nepatenkintas A. Morozovas neseniai ryžosi plastinei operacijai, kurios metu garsiam vyrui buvo pašalinta dalis odos. Kovo 7-ąją įvykusi operacija truko net 7 valandas. Šiuo metu humoristas sveiksta ir, nepaisant pooperacinio skausmo, po truputį stengiasi judėti.

Be to, humoristas nepamiršo savo pokyčiais pasidžiaugti ir socialiniuose tinkluose. Beveik 30 tūkst. sekėjų instagrame turinti „Kreivo veidrodžio“ žvaigždė pasidalijo vaizdo įrašu ir nuotraukomis, kaip atrodo po odos pertekliaus šalinimo operacijos.

„Sveiki, mano brangieji, – į savo gerbėjus kreipėsi humoristas. – Primenu tiems, kurie nežino: man buvo atlikta abdominoplastika, keliose vietose pašalinta kabanti oda.“

A. Morozovas taip pat paaiškino, kad šiuo metu jaučia diskomfortą, turi miegoti ant nugaros. Visgi, kaip tikina pats komikas, danties skausmas yra daug nemalonesnis.

Humoristas neslepia, kad svorio jam atsikratyti pavyko taip pat medikų pagalba. Rusų garsenybei buvo atlikta skrandžio mažinimo operacija. Visgi po jos komikas tikina pakeitęs ir mitybos įpročius, pavyzdžiui, gerokai sumažino valgomų saldumynų kiekį.

Garsenybė tikisi, kad po šių išvaizdos pokyčių pagerės ne tik jo gyvenimo kokybė, bet ir pasibels meilė – vyras nepraranda vilties vesti ir susilaukti vaikų.

Verta priminti, kad esant per dideliam kūno svoriui operacija yra vienas paskutinių variantų. Įprastai su viršsvoriu kovojama keičiant mitybos įpročius ir didinant fizinį aktyvumą – kitaip tariant, keičiant gyvenimo būdą. Kiekvienas atvejis yra individualus ir sprendžiamas kartu su gydytojais.

Be to, net ir po skrandžio apylankos operacijos pacientui būtina visą gyvenimą vartoti tam tikrus vitaminus, taip pat svarbu laikytis tinkamos mitybos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)