Lady Gaga susilaukė kritikos dėl prieštaringai vertinamo pasirodymo per koncertą Teksaso Ostino mieste, kai vienas artistas ant jos kūno „išvėmė“ žalios ir juodos spalvų skystį, rašo wenn.com.

D. Lovato, kuri anksčiau kovojo su valgymo sutrikimais, viešai sukritikavo Lady Gagą, apkaltindama ją bulimijos propagavimu.

Socialiniame tinkle „Twitter“ ji rašė: „Liūdna… Tarsi mums trūktų žmonių, šlovinančių valgymo sutrikimus… Įvardijant tai žodžiu MENAS nesuteikia laisvės daryti viską, ką nori, be jokių pasekmių“.

Lady Gaga tik dabar sureagavo į D. Lovato būgštavimus, tvirtindama, kad ji palaiko jaunosios žvaigždės pastangas pasveikti ir savo šou metu vaizduodama vemiantį žmogų, neketino paliesti valgymo sutrikimų temos.

„Pati daugiau kaip 10 metų kovojau su valgymo sutrikimu ir į tai žiūriu labai rimtai. Kitų žmonių kovą taip pat vertinu labai rimtai. Labai palaikau Demi pastangas pasveikti, taip pat kiekvieno žmogaus, kenčiančio nuo šių sutrikimų, gydymąsi. Tačiau mano pasirodymas visai neturėjo nieko bendra su kokiais nors valgymo sutrikimais ir neturėjome minties, kad jis būtų suprastas šiuo būdu. Tikrai didžiuojuosi šiuo pasirodymu ir ginu įsiūčio bei skausmo žinią, kurią norėjome išreikšti tuo momentu“, - „E! News“ sakė Lady Gaga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)