Beyonce baigus 15 minučių pasirodymą, jos vyras kartu su dukrele Blue Ivy pakilo ant scenos ir jai įteikė „Video Vanguard Award“ apdovanojimą. Atlikėja miniai pasakė keletą žodžių, apkabino šeimą ir visi išvyko namo (tikėkimės, kad ne atskiromis mašinomis).

Daugumai žiūrovų toks šeimos elgesys ant scenos pasirodė dirbtinas – bandymas nuslėpti, kad santykiai šeimoje klostosi ne taip, kaip norėtųsi.

Beyonce sunkiai tramdė ašaras, tačiau ar tai buvo laimės ašaros, gavus apdovanojimą, ar liūdesys dėl braškančios šešerius metus trukusios santuokos?

„Čia matau daug skausmo. Jie tenori išsaugoti idealios šeimos įvaizdį. Vienas kitam nejaučia nieko“, - teigia garsi Floridoje dirbanti kūno kalbos specialistė Susan Constantine, analizavusi tiek vaizdo medžiagą, tiek poros nuotraukas.

Kūno kalbos specialistė tvirtina, kad nuotraukos kartais gali būti žymiai iškalbingesnės už vaizdo įrašus. Tikrųjų jausmų skaitymas – mažiausių kūno kalbos ir mimikų detalių analizavimas.

„Jay Z ir Beyonce atsiriboję, mintimis jie kažkur kitur. Beyonce jaučiasi labai nepatogiai“, - sako specialistė.

Anot S. Constantine, superžvaigždės kūno kalba nurodo, kad ji kovoja su skaudžia emocine trauma, dar nepasiekė susitaikymo etapo, todėl ir jaučiasi svetimame kailyje.

Net ir dviejų metukų Blue Ivy mums bando kai ką pasakyti.
„Jaučiu liūdesį. Tarsi Beyonce jai žvilgsniu nori pasakyti „Viskas gerai“. O vaikas jai atsako „Bet neatrodo gerai“. Vaikai labai jautrūs“, - sako specialistė.

Aišku, mažylės būseną galima paaiškinti ir pasimetimu, užplūdusiu atsidūrus ant scenos priešais tūkstančius šėlstančių gerbėjų.

S. Constantine pateikia detalesnių įžvalgų:

Beyonce veidas

„Jos šypsena netikra“, - sako specialistė. Jeigu ji tikrai jaustųsi laiminga, būtų pakelti antakiai, akys būtų plačiau atmerktos.

Jay Z veidas

„Tai veidas be jokios išraiškos. Jokių emocijų“, - deklaruoja S. Constantine. Jeigu būtų laimingas, būtų kilstelti lupų kampučiai, tačiau jis ne toks įsitempęs kaip Beyonce.

Akys

„Jie nežiūri vienas į kitą. Labiau domina dukra“, - sako specialistė.

Beyonce ranka ties juosmeniu

Ji tarsi blokuoja, saugo savo pilvą, kuris laikomas emocijų namais. Tai reiškia, kad ji jaučiasi pažeidžiama. Jeigu jaustųsi gerai, pilvo tikrai nedengtų.

Beyonce klubas

Beyonce klubai nukreipti nuo sutuoktinio, tai liudija apie norą atsiriboti. „Kitose nuotraukose Beoynce palinkusi prie vyro“, - patikslina S. Constantine.

Blue Ivy

Mergaitės rankos sudėtos tarsi maldai. Jeigu mergaitė būtų laiminga, tai parodytų iškeltos rankos ir atsipalaidavęs kūnas. Tačiau dabar ji tarsi gūžiasi. „Galbūt ji meldžiasi, kad tėvai vėl būtų kartu“, - spėja S. Constantine.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)