Vasario 26 dieną G. Rancic, kalbėdama su „Us Weekly“, atskleidė savo laimingos santuokos paslaptį: jai ir jos sutuoktinių judviejų santykiai yra svarbiausi net ir tuomet, kai jų gyvenime atsirado „pats mieliausias kūdikis“.

„Mes esame vyras ir žmona, bet mes taip pat ir geriausi draugai. Ir keista, kai dauguma žmonių, susilaukę vaikų, mano, kad jie yra svarbiausi, o santuoka atsiduria antroje vietoje, - sako 37 metų krūties vėžį įveikusi moteris. - Daliai žmonių taip pavyksta. Kalbant apie mus, manau, kad mums santuoka yra pirmoje vietoje, o mūsų vaikas – antroje, nes geriausia, ką galime dėl jo nuveikti – išsaugoti tvirtą santuoką“.

„Tad mes esame stipresni nei kada nors anksčiau, nei kada nors įsivaizdavome galėsiantys būti, - toliau kalbėjo G. Rancic, visai neseniai nuo raudonojo kilimo apie „Oskarų“ ceremoniją pasakojusi „E!“. - Kaip ir „Oskarų“ rytą, Duke'as atsikelia dukart per naktį, nes yra alkanas ir nori valgyti kas keturias valandas. Tad Billas neabejodamas jį paėmė, sakydamas: „Paimsiu jį, šiąnakt gerai išsimiegok“. O kai kitą dieną Billo laukia filmavimai ar susitikimai, tada aš tai darau... Tai tiesiog nuostabu... Visuomet kartoju Billui: „Tu buvai mano pirmasis kūdikis“. Nes jis ir buvo! Jis buvo mano pirmoji meilė ir mano pirmasis kūdikis, tad Duke'as yra mano antras kūdikis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)