22 metų Sara Grkovic, smeigusi virtuviniu peiliu savo seseriai Dajanai, buvo suimta, praneša „Central European News“ .

Abi seserys gyveno su išsiskyrusia motina Kroatijos Rijekos uostamiestyje. Praėjusį šeštadienį, kai įvyko šis incidentas, jų motina buvo išvykusi iš miesto į darbą.

„Jos visuomet būdavo nepriekaištingos išvaizdos ir mandagios. Jos panašios kaip du vandens lašai, - vietinei televizijai pasakojo viena kaimynė. – Niekada nežinojau, su kuria iš jų prasilenkiu laiptinėje, bet jos visuomet pasisveikindavo“.

Kaimynė ne dažnai matydavo seseris kartu. „Jos abi yra labai gražios, - sakė kaimynė. – Nemanau, kad jos būgštavo dėl kitų moterų konkurencijos, bet jos neabejotinai pavydėjo viena kitai“.

Nepaisant dvyniškos konkurencijos, kaimynė vis dar yra priblokšta kruvino incidento.

„Jos veikiausiai pykosi dėl vyriškio, kuris abiem patiko. Atrodo, kad jis pasirinko Dajaną, o Sarai tai nepatiko, - svarstė kaimynė. – Niekada nebūčiau pagalvojusi, kad viena sesuo šitaip mėgintų nužudyti savo seserį dvynę“.

Dajana šiuo metu gydoma vietos ligoninės intensyvios priežiūros skyriuje. Ji patyrė gilius sužalojimus į krūtinę ir šlaunį. Jos būklė šiuo metu stabili.

Tuo tarpu Sarai pirmadienį buvo pateikti kaltinimai sunkiu kūno sužalojimu, praneša laikraštis „Novi List“. Už ją paskelbtas 14700 dolerių užstatas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)