N. Presniakovas prisipažino, kad tėvų išsiskyrimą jis išgyveno palyginti nesunkiai. Jis dažnai matėsi su tėvu, tad tėviško dėmesio trūkumo nejuto, rašo spletnik.ru.

„Nežinau, kaip, tačiau, mano nuostabai, nieko ypatingo nepasijuto. Ko gero, todėl, kad nuolatos matydavausi su tėvu, aš nelabai ką ir supratau. Man tada buvo septyneri. Situaciją priėmiau visai kitaip. Atsirado broliukas, pakeitėme gyvenamąją vietą, aš nuolatos važiuodavau pas tėvą, jis mane veždavosi čiuožinėti snieglentėmis, keliaudavome kur nors į kalnus“, – pasakojo N. Presniakovas.

Išsiskyrusi su V. Presniakovu, K. Orbakaitė užmezgė santykius su Ruslanu Baisarovu, su kuriuo susilaukė sūnaus Denio. Nikita į naują mamos mylimąjį ir brolio gimimą reagavo teigiamai. Visgi jis pripažįsta, kad buvo sunkumų keliantis paauglys.

„Buvau labai sunkus paauglys, visiškas pankrokeris. Pamenu, kai man buvo 13 metų, manęs neleido į draugo gimtadienį – tada aš nugrioviau stalą. Man buvo išties sunku. Visa ta energija man tiesiog rūko pro ausis. Ko gero, todėl aš nelabai ir jaudinausi dėl to, kas vyksta tarp suaugusiųjų. Mamos apie jos kančias neklausinėjau. Netgi jei ir būčiau paklausęs, ji būtų išsisukusi nuo šios temos ir atsakymo“, – dėstė Nikita.

Nikita Presniakovas, jo mama ir mylimoji

Vėliau Nikitos gyvenime atsirado sesutė – jo mama ištekėjo už verslininko Michailo Zemcovo.

Pats Nikita jau beveik ketverius metus yra vedęs savo mylimąją Alioną. Kaip prisipažįsta dainininkas, jų santykiai ne visuomet klostėti sklandžiai – jiedu netgi kurį laiką buvo išsiskyrę.

„Kažkuriuo metu mes, tiesą sakant, buvome pusmetį išsiskyrę. Matyt, Aliona buvo dar nepasirengusi. Ji buvo jaunutė, susipainiojo savo jausmuose. Tas laikas buvo svarbus. Per tą pusmetį mudu daug ką suvokėme ir supratome, kad negalime vienas be kito gyventi. Abu kūrėme planus, kaip susigrąžinti partnerį“, – atviravo N. Presniakovas.

N. Presniakovas taip pat prisipažino, kad dievina septynmečius Alos Pugačiovos ir Maksimo Galkino vaikus, kurie iš tiesų jam yra dėdė ir teta. Tačiau dėl amžiaus skirtumo giminystės ryšiai kol kas neakcentuojami – Liza ir Haris yra jaunesni už savo sūnėnus ir dukterėčią.

„Svarbiausia, kad jie nesužinotų, jog yra dėdė ir teta! Nuo jų tai kol kas slepiama, nes, suprantama, tai yra keista. Nežinau. Bet jie nuostabūs, aš juos dievinu. Hariui jau patinka sunkesnė muzika, jis, kaip ir aš, mėgsta „Linkin Park“. Jis groja pianinu, o Liza yra labai artistiška. Bendrauji su jais ir negali patikėti, kad jiems tik septyneri“, – apibendrino N. Presniakovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)