Tai - pirmas 40-metės K. Orbakaitės ir jos 33 metų vyro Michailo Zemcovo vaikas. K. Orbakaitė jau turėjo du sūnus - Nikitą ir Denį.

Pirmojo sūnaus Nikitos atlikėja susilaukė su dainininku Vladimiru Presniakovu 1991 metais. Antrąjį - Denį - pagimdė 1998 metais nuo verslininko Ruslano Baisarovo.

Buvo žinoma, kad K. Orbakaitė verslo magnatui M. Zemcovui seniai troško pagimdyti dukterį.

Jų romanas prasidėjo prieš trejus metus Majamyje. Rusų emigrantų palikuonis ir JAV pilietis M. Zemcovas užsuko į filmavimo aikštelę, kur buvo filmuojamas serialas. Odontologijos klinikos savininkas pamilo Kristiną ir vėliau ją vedė.

Priminsime, jog K. Orbakaitė nėštumą nuo visuomenės slėpė tol, kol galėjo. Paskutiniu metu atlikėja įvairiuose renginiuose pasirodydavo jos stiliui nebūdingais rūbais: prigesintų tonų laisvai krintančiais drabužiais. Neilgai trukus dainininkė prisipažino, jog iš tikrųjų laukiasi. Būsimojo mažylio lytį atlikėja laikė paslaptyje.

Gimdymui Maskvoje gyvenanti K. Orbakaitė pasirinko Majamį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją