Šį rudenį K. Sobčiak nėštumas buvo vienas iš daugiausia aptarinėjamų temų Rusijos pramogų pasaulyje. Pati televizijos laidų vedėja šios naujienos nekomentavo, o štai jos atstovas spaudai Kirilas Suchanovas tvirtino, kad žvaigždės šeimoje gims dar viena atžala, o laukiasi ji dar labai trumpai.

Nepaisant oficialaus patvirtino, visai neseniai Ksenija savo nėštumo faktą paneigė. Kaip teigia pati televizijos laidų vedėja, gandus apie ją skleidžia specialiai, jie gerokai pagražinti, neatitinka realybės ir kaip reikiant ją erzina.

Pakomentuoti situaciją sutiko populiaraus naujienų portalo, kuris ir skelbė žinią apie garsios moters nėštumą, atstovai – jie teigia, kad tai viešųjų ryšių strategija, kuria siekiama atkreipti dėmesį į K. Sobčiak veiklą.

Pati K. Sobčiak kol kas jos adresu metamų kaltinimu melavus nekomentuoja. Nepaisant to, seniau televizijos laidų vedėja davė aiškiai suprasti, kad artimiausiu metu dar vienos atžalos neplanuoja.

„Kaip man pabodo visos tos kalbos apie svetimus nėštumus. Prieš porą mėnesių jau buvau nėščia, o vėliau, kai nėštumas taip ir nepradėjo ryškėti (bet juk žurnalistai negali būti neteisūs, tiesa?), parašė, kad „pasidariau abortą“, nes vaikas buvo meilužio. Ir taip toliau, ir panašiai – tam tiesiog nėra galo“, – pareiškė žvaigždė.

Nepaisant to, kad K. Sobčiak visomis įmanomomis priemonėmis neigia naują nėštumą, jos gerbėjų būryje ir toliau yra tikinčių, kad žvaigždės šeima netrukus pagausės. Tiesą sakant, vos ėmus sklisti gandams apie nėštumą, buvo akivaizdžių ženklų, kad ši žinia laužta iš piršto.

Pati žvaigždė siekia vis naujų ir naujų karjeros aukštumų. Šiuo metu ji aktyviai užsiima politika, žurnalistika ir labdaringa veikla.

Televizijos laidų vedėja taip pat randa laiko savo mažajam sūnui Platonui. Nuotraukas su sūneliu ji reguliariai viešina savo paskyroje socialiniame tinkle „Instagram“.

Kaip ten bebūtų, portalas Super.ru paragino K. Sobčiak paaiškinti situaciją dėl nėštumo ir atskleisti, kodėl žiniasklaidoje tiek daug gandų, susijusių būtent su jos asmeniniu gyvenimu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)