„Kim K liūdnai pagarsėjusi savo pastangomis atrodyti geriau nei realybėje. Kodėl? Nežinau, gal jai norisi plonesnio kaklo?“, – savo vaizdo įraše „TikTok“ platformoje sako Caroline.

Norėdama iliustruoti savo teiginius, Caroline nuotrauką išvalė nuo „Photoshop“ korekcijų, taip atkreipdama dėmesį į faktą, kad Kim tikrai nusiriekė raumenų. Maža to, pokyčių faktą pagrindžia ir iškraipytas už jos esančio baseino vandens vaizdas. Caroline pasidalino ir medžiaga iš fotosesijos užkulisių, kur pati 41 metų K. Kardashian parodo savo tikrąjį kaklą.

Tai jau ne pirmas kartais, kai „Skims“ įkūrėja sulaukia kritikos dėl piktnaudžiavimo nuotraukų tobulinimo programomis.

Viena iš geriausiai žinomų jos nesėkmių šioje srityje buvo jos ir jos šeimos sprendimas Khloe Kardashian dukros True galvą priklijuoti prie Kylie Jenner dukros Stormi kūno šeimos vizito Disneilende nutraukose.

Vėliau Kim savo gerbėjams ir sekėjams bandė nevykusiai pasiteisinti: „Originaliose nuotraukose iš Disneilendo buvo Stormi! Aš klausiau @kyliejenner, ar galiu jas paviešinti, o ji tą akimirką nenorėjo, taigi turėjau gerbti jos pasirinkimą. nenorėjau instagrame netvarkos, o Chi vilkėjo rožinius drabužius ir viskas idealiai tiko“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją