„Esu priblokšta, mano širdis sudaužyta. Vis dar bandau suvokti, kas praėjusią savaitę įvyko mano tėvynėje Ukrainoje. Mano šalį ir tautą bombarduoja. Mano draugai ir šeimos nariai priversti slėptis. Mano kraujas ir šaknys – tiek Rusijoje, tiek Ukrainoje. Skylu pusiau, stebėdama vykstantį siaubą“, – savo instagramo paskyroje parašė M. Jovovich.

„Žūsta ištisa šalis, šeimos palieka savo namus, visas jų gyvenimas virto aplinkui besimėtančiomis apanglėjusiomis nuolaužomis. Prisimenu karą savo tėvo tėvynėje, buvusioje Jugoslavijoje, ir savo šeimos pasakojimus apie traumas ir siaubą, kurį jie išgyveno.

Karas visada lieka karu. Politiniai lyderiai, nesugebantys užtikrinti taikos. Beribė imperializmo galia. Ir eiliniai žmonės visada sumoka savo krauju ir ašaromis“, – pridūrė ji.

M. Jovovič mama, aktorė Galina Loginova – rusė. Ji iš Maskvos persikėlė gyventi į Kijevą, kur ir gimė filmo „Penktasis elementas“ („The Fifth Element“) žvaigždė M. Jovovich. Aktorės tėvas, gydytojas Bogičius Jovovichius, kilęs iš Juodkalnijos.

Ši žinutė Millos instagrame – ne vienintelė Rusijos karo Ukrainoje tema. Aktorė taip pat padeda rinkti aukas nuo karo kenčiantiems ukrainiečiams. „Padėkime Ukrainai“, – ragina garsenybė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės