Pirmasis realybės šou žvaigždės kūdikis (kiek daugiau nei 3 kilogramus sverianti 53 centimetrų ūgio mergaitė, gimusi ketvirtadienį (balandžio 12 d.) socialiniame tinkle užregistruotas vardu @true, rašoma portale „People“.

Mažylės paskyra akimirksniu tapo populiari. Antradienio rytą ją jau stebėjo beveik 200 tūkst. internautų ir jų skaičius kas valandą maždaug tūkstančiu padidėdavo.

Savo atžalų karjera šou versle besirūpinanti K. Kardashian motina Kris Jenner kol kas yra vienintelė KarJenner klano narė, užsiregistravusi kaip mažylės True paskyros sekėja.

Aišku, kokias nors išvadas kol kas daryti anksti – juk nei K. Kardashian, nei mergaitės tėtis Tristanas Thompsonas į socialinį tinklą dar nėra įkėlę nė vienos True nuotraukos. Beje, kaip tik jie (arba vienas iš jų) kurį laiką ir turės rūpintis kūdikio paskyra – taip elgtis leidžia „Instagram“ nuostatos.

True tikrai nėra pirmas asmeninę paskyrą turintis kokios nors įžymybės kūdikis. Daugkartinio olimpinio čempiono, plaukiko Michaelo Phelpso ir jo žmonos Nicole sūnus Boomeris Robertas (kitą mėnesį jam sukaks dveji metukai) tai pat turi asmeninę paskyrą. Garsioji tenisininkė Serena Williams ir jo sutuoktinis Alexisas Ohanianas taip pat yra sukūrę paskyrą savo 7 mėnesių dukrelei Alexis Olympia.

Minėtina, kad „Instagram“ paskyrą turi ir True pusseserė Dream Renee, nors šiuo metu jai tėra 17 mėnesių. Kaip ir True atveju, jokių įrašų Dream Renee paskyroje dar nėra.

Dukrelės vardą K. Kardashian paskelbė socialiniame tinkle „Instagram“. Jame pirmadienį pasirodė ir žinutė apie sukurtą paskyrą. „Mūsų mažylė, True Thompson, visiškai pavergė mūsų širdis – dabar visi apimti meilės“, – parašė realybės šou žvaigždė.

Įrašą K. Kardashian papildė kambario, kuriame pilna rausvų balionų ir gėlių, nuotrauka. „Tikra palaima priimti į šeimą šį angelėlį! Mamytė ir tėtukas myli tave, True!“ – parašė K. Kardashian.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)