Nors hip hopas gal daugiau jaunų vaikinų užsiėmimas, dainos „Lose Yourself“ atlikėjas vis dar paklausus. Nuo pastarojo jo albumo „Recovery“ pasirodymo praėjo dveji metai, tad jo gerbėjai nekantriai laukia reperio aštuntojo albumo, kuris vis dar neturi pavadinimo ir turėtų pasirodyti 2013 metais.

Eminemas, kurio tikrasis vardas Marshallas Mathersas, ne kartą sakė jau pradėjęs dirbti prie savo naujojo albumo. Birželio mėnesį, duodamas interviu didžėjui Whoo Kid, atskleidė, kad prie jo naujojo projekto prisidės ir jo kolega Dr. Dre. „Kaip aš paprastai darau – tiesiog pradėsiu judėti tam tikra linkme ir tiesiog įrašysiu, ką tuo metu jaučiu, - sakė reperis. - Tada susitiksiu su Dr. Dre ir keletą iš tų kūrinių patobulinsime“.

Prodiuseris No I.D rugsėjį, duodamas interviu MTV, patvirtino, kad jis taip pat tariasi su Eminemu dėl darbo kuriant jo naująjį albumą.
Eminemo socialinė svarba pranoksta vien tik hip hopo gerbėjų ribas. 2011 metais automobilių gamintojas „Chrysler“ pakvietė iš Detroito kilusį reperį dalyvauti reklamos kampanijoje, kuri buvo itin sėkminga. Reklaminiame filme Eminemas paprasčiausiai pravažiuoja savo gimtuoju miestu. Neseniai kompanija „Chrysler“ pranešė ketinanti išleisti specialų „Crysler 200“ sedaną, pavadintą Eminemo vardu.

Minint dešimtąsias Eminemo aktorinio debiuto metines, 2014 metais ketinama pakartotinai išleisti juostą „8 mylia“ („8 Mile“).
Muzikinėje veikloje jis nemažai laiko skiria savo draugų rėmimui. Savo paskyroje socialiniame tinkle „Twitter“ neseniai jis reklamavo Dr. Dre proteguojamo Kendricko Lamaro ir savo draugo B.o.B naujuosius albumus.

Tikrieji Eminemo gerbėjai žino, kad be muzikos vienas didžiausių prioritetų jo gyvenime yra tėvystė. Daugiau nei prieš dešimt metų, artėjant trisdešimtmečiui, Eminemas sakė dėl savo dukters padarysiantis viską, ką gali.

„Tikrai tikiu, kad elgiuosi teisingai ir atlieku gerą darbą, - sakė jis MTV. - Visų pirma esu tėvas. Esu tėvas ir tik tada imu mikrofoną. Pirmiausia esu tėvas ir tik paskui Eminemas. Žinoma, nesu tobulas tėvas. Galbūt kažką darau neteisingai ir tai paaiškės po dešimties ar penkiolikos metų, tačiau dabar darau geriausia, ką galiu ir viską, ką galiu“.

Du kartus išsiskyręs su Kimberly Scott, Eminemas turi vieną biologinį vaiką – dukrą Hailie Jade, kuriai per Kalėdas sukaks septyniolika. Be dukters jis rūpinasi dar trimis vaikais – dukterėčia iš buvusios žmonos pusės Alaina Marie, savo buvusios žmonos dukra iš ankstesnių santykių Whitney Laine, ir jaunesniu netikru broliu Nathanu.

Apie šiuos vaikus jis ne kartą užsimena ir savo dainose. Ypač daug dėmesio sulaukė Hailie – jos vardu pavadintas kūrinys „Hailie's Song“, ji minima ir dainoje „My Dad's Gone Crazy“. Būdama vos šešerių, ji netgi prisidėjo prie pastarojo kūrinio – kartu įdainavo priedainį.
Eminemas dėkingas savo vaikams už pagalbą įveikiant kovą su narkotikais ir netgi mėginimą nusižudyti.

Dainoje „You're Never Over“, jis dėkoja savo draugui Proof iš „D12“ už tai, kad atkalbėjo jį nuo savižudybės. Eminemas repuoja: „You gave me a reason to fight, I was on my way to see you. You told me, 'Nah, Doodi you're not layin' on that table.' I knew I was gonna make it. Soon as you said, 'Think of Hailie.' I knew there wasn't no way that I was gonna ever leave them babies“ (Tu suteikei man priežastį kovoti, vykau su tavimi susitikti. Pasakei man: „Ne, tu to nesvarstysi. Žinojau, kad tai padarysiu. Vos tik pasakei: „Pagalvok apie Hailie“, supratau, kad negaliu palikti jiems vaikų).

Tikriausiai didžiausią nuostabą visiems sukėlė 2010 metais duotas interviu „60 Minutes“, kuriame atlikėjas kalbėjo apie savo auklėjimo stilių. Nors muzikoje gausiai vartoja šiurkščias ir tiesmukas frazes, jo namuose nesikeikiama.

„Esu tėvas. Turiu dukterų, - sakė Eminemas. - Kaip skambėtų ir kaip aš atrodyčiau, jeigu vaikščiodamas po namus sakyčiau: „Kale, surink viską“? Nešvankybės mano namuose? Ne. Nesakau, kad mano muzikoje nėra manęs. Nesakau, kad netiesa tai, apie ką dainuoju, bet tai yra muzika. Tai mano menas. Tai yra tai, ką aš darau“.

Eminemas seniau ir dabar - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)