Kaip rašoma portale „Yahoo!“, Carole ir Michaelas Middletonai nusisamdė „Interpath Advisory“, tikėdamiesi deramos pagalbos laviruojant tarp bankroto sukeltų problemų. Deja, atrodo, kad net firmos konsultantams sunku išdaužti atlygį iš Bakingamo rūmams artimos poros. Kaip rašė „Mirror“, firmos pateiktoje sąskaitoje įrašyta 326 tūkst. dolerių viršijanti suma, bet Middletonai kol kas tesumokėjo apie 64 tūkst. dolerių. Remiantis „The Times“ gauta informaciją, „Interpath Advisory“ yra nusiteikusi išsireikalauti visos sumos.

Įmonė „Party Pieces“, teikusi su šventėmis susijusias paslaugas, buvo įkurta 1987 metais ir reikia pasakyti, kad Carole ir Michaelas, pradėję faktiškai nuo nulio, sulaukė nemenkos sėkmės. Kai Kate ištekėjo už asmens iš karališkosios šeimos, Carole anaiptol nepasidrovėjo susieti savo įmonės su karališkojo lygmens renginiais, įskaitant ir karaliaus Karolio III karūnavimą. Visgi pandemija pateikė pernelyg sunkų išbandymą: kai socialinių kontaktų ribojimas ir fizinio atstumo laikymasis tapo norma, „Party Pieces“ tiekėjai pateko į tikrą bėdą – jiems tiesiog nebuvo mokama.

Kate Middleton tėvai

„Teko juos persekioti, o jie visaip teisindavosi, – 2023 metais per interviu „Daily Mail“ sakė subjekto, kuriam nebuvo sumokėta, atstovas. – Ji atsiprašinėjo. Kalbėjo apie kažkokio vadybininko negebėjimą sutvarkyti reikalo. Sakė, kad pati viską sutvarkys. Minėjo, kad negalės sumokėti visko vienu ypu, kad mokės kas savaitę. Galop Carole tiesiog nustojo atsipiepti į skambučius.“

Jamesas Sinclairas, kuris įsigijo bankrutavusią bendrovę „Party Pieces, bet jos skolų neperėmė, kalbėdamas su „The Telegraph“ bandė apginti Carole.

„Nemanau, kad tai Carole kaltė, – sakė jis. – Būdama 65 metų ji pardavė pusę verslo investicinei įmonei ir, mano nuomone, jie jį sužlugdė.“

Tai buvo staigus mažėjančių investicijų pardavimas, todėl pora negavo jokių pajamų iš administravimo, pridūrė J. Sinclairas.

„Pardavusi savo verslą, ji negavo solidaus čekio“, – patikino jis.

Peršasi išvada, kad Middletonai nėra tokie turtingi, kaip žmonės mano, kad jie, lygiai kaip darbininkų klasė, nukenčia prasidėjus ekonominiams sunkumams.