Savo įžvalgomis šia tema žinomas šou rengėjas pasidalijo asmeninėje „Instagram“ paskyroje, rašoma portale UNIAN.

„Požiūris į rusus dabar pasaulyje – vienareikšmiškas! Ir tegu nekalba, esą jie nekalti, kalti politikai... Kalti visi! Visi iki vieno! Būti rusu – gėda!“ – parašė J. Gorbunovas.

Ši jo paviešinta nuomonė sulaukė daugybės komentarų.

„Jie užsiaugino despotą. Lai grįžta į savo brangią Rusiją ir ten laimingai sau gyvena. O ko jie stebsi? Jei elgtųsi kaip žmonės, ir požiūris būtų kitas: visi suprastų, kad tauta – prieš, kad stengiasi kovoti, tačiau kai moteris-motina, kurios sūnus žudo taikius ir nekaltus žmones, vaikus, prievartauja moteris, sako, kad jiems sunku...“ – rašė komentatoriai.

Galima priminti, kad tada, kai Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas pripažino Luhansko liaudies respublikos ir Donecko liaudies respublikos "nepriklausomybę", J. Gorbunovas pavadino jį bepročiu liliputu, kuriam į sąjungininkus labiausiai tinka baimė ir panika.

„Jo tikrai laukia Haga! O mes, ukrainiečiai, tapsime stiprūs kaip niekada! Mūsų tikėjimas kariais, Dievu ir mūsų teisumu daro bus stipriausius visame pasaulyje! Todėl mes tikime, padedame armijai ir dirbame, planuojame ateitį, stengiamės išlikti ramūs! Šlovė Ukrainai!“ – tada parašė televizijos laidų vedėjas.

J. Gorbunovo paskyros prenumeratoriai išreiškė palaikymą ir vienu balsu patvirtino, kad ukrainiečiai – stipri tauta.

„Ir toliau stengsimės dėl Ukrainos, herojams šlovė, meldžiamės už Ukrainą, lai Dievas sergsti mūsų sūnus, mūsų gynėjus“, – vienas po kito rašė paskyros sekėjai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)