M. Damonas savo žmoną sutiko bare, kur ji dirbo padavėja

Mattas Damonas su savo žmona Luciana Barroso susitiko 2003 metais Majami Byče, kur aktorius filmavosi juostoje „Visada kartu“ („Stuck On You“).

Keletas filmavimo komandos narių įtikino M. Damoną nueiti išgerti alaus, nors jis ir labai spyriojosi. Kai jis pamatė L. Barroso, tame bare dirbusią padavėja, akimirksniu buvo apžavėtas. Pora susituokė 2005 metais. Aktorius reziumuoja: „Moralas yra toks: kai esi pavargęs, susikaupk ir nueik į barą, nes ten gali sutikti savo žmoną“.
Mattas Damonas su žmona Luciana Bozan Barroso

D. Beckhamas įsimylėjo Victorią „Spice Girls“ klipe

Nors pora pirmą kartą susitiko „Manchester United“ labdaros rungtynėse 1997 metais, Davidas Beckhamas prisipažino įsimylėjęs Victorią dar anksčiau – kai jis pamatė ją tuo metu kultinės merginų grupės „Spice Girls“ dainos „Say You'll Be There“ klipe.

Jis prisimena tuomet galvojęs: „Tai mergina man ir aš ją ketinu gauti! Ji yra tobula. Žinojau, kad jeigu ji manęs norės, būsime kartu per amžius“.
Davidas Beckhamas ir Victoria Beckham

K. Moss savo vyrą rokerį nusižiūrėjo „Google

Kate Moss žurnalui „Vanity Fair“ prisipažino, kad grupės „The Kills“ būgnininką Jamie Hince pamatė atsitiktinai naršydama „Google“ paieškoje.

Modelis prisimena: „Buvau savo draugų namuose Pietų Prancūzijoje ir mes „Google“ ieškojome vyrų. Aš pasakiau: „O, man patinka šio vyro išvaizda“.

Panašu, kad jam ji taip pat patiko, mat 2011 metais pora susituokė!
Jamie Hince ir Kate Moss

J. Tothas su R. Witherspoon susipažino atsiprašinėdamas

Talentų agentas Jimas Tothas su Reese Witherspoon susitiko vakarėlyje, kur teko jos atsiprašyti dėl savo labai girto draugo, atsitrenkusio į aktorę.

Panašu, kad R. Witherspoon atleido tokį netaktą, mat netrukus už talentų agento ištekėjo!
Reese Witherspoon ir Jimas Tothas

C. Nixon būsimą žmoną sutiko politiniame mitinge

Kaip pranešė „New York Daily News“, serialo „Seksas ir miestas“ („Sex and the City“) aktorė Cynthia Nixon savo būsimą žmoną Christine Marinoni sutiko dalyvaudama politiniame mitinge, kur buvo svarstomas švietimo biudžeto apkarpymas.

Tuo metu ji palaikė santykius su Danny Mozesu ir niekada nebuvo buvusi kartu su moterimi. Prieš tai susitikinėjusi tik su vyrais C. Nixon apie Ch. Marinoni įsimylėjimą sako: „Nebuvo taip, kad kažkas manyje tūnojo ir laukė, kada galės išeiti lauk. Tiesiog šitas žmogus buvo neabejotinas. Kaip aš galiu leisti šiam žmogui praeiti pro šalį?“
Cynthia Nixon ir Christine Marinoni

S. Johansson ir R. Dauriacą supažindino jų tatuiruočių meistras

Tai buvo meilė iš... pirmos tatuiruotės! Žurnalo „Glamour“ duomenimis, Scarlett Johansson su Romainu Dauriacu susipažino per tatuiruočių meistrą Fuzi Uvtpką.

Pastarasis S. Johansson tatuiravo pasagą ir žodžius „Lucky You“, o R. Dauriacui frazę „Lost Illusions“.
Scarlett Johnasson su  Romainu Dauriacu
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)