Jis geria – daug geria

Pačiam PSY šlovė ir populiarumas atnešė ne tik laimės – yra ir tamsioji to pusė. 2013 metais „The Sunday Times“ jis prisipažino, kad yra priklausomas nuo alkoholio. Jo požiūris į gėrimą buvo tarsi perkūnas iš giedro dangaus, nes šios pramogų pasaulio žvaigždės įvaizdis visada buvęs itin teigiamas, „Jei man gera, geriu. Jei man bloga, geriu. Lyja? Geriu. Šviečia saulė? Geriu“, – per interviu atviravo PSY ir prisipažino, kad vienintelis metas, kai nevartoja alkoholio – pagirios.

Bandė sutaikyti Pietų ir Šiaurės Korėjas

Keistas PSY stilius, dar žinomas kaip K-Pop, įtartinai sutiktas, tačiau per trumpą laiką pamėgtas visame pasaulyje. Galima gana užtikrintai teigti, kad Šiaurės Korėjos lyderiui Kim Jong Unui tokia muzika visgi ne prie širdies. Paklaustas, kaip jaučiasi dėl Šiaurės Korėjos diktatoriaus ne kartą reikštų grasinimų sunaikinti tiek Pietų Korėją, tiek Jungtinės Valstijas, PSY neprarado savitvardos.

„Esu iš pramogų pasaulio, tad kalbėti apie politiką nelabai norėčiau. Esu Korėjos pilietis, noriu taikos. Tiek galiu pasakyti. Tikros ilgalaikės taikos. Noriu, kad Šiaurės ir Pietų Korėjos gyventų gerai, draugiškai, saugiai. Jau visai greitai gali įvykti blogų dalykų, tad labai tikiuosi, kad viskas baigsis gerai, ir visi gyvensime taikiai, gražiai ir be didesnių rūpesčių“, – yra sakęs PSY.

„Aš jums ne Adele“

2015 metų gruodį PSY pristatė ilgai lauktą septintą studijinį albumą „Chiljip PSY-Da“. Nors ir puikiai suprasdamas, kad pakartoti ankstesnę sėkmė bus labai sunku, o galbūt net neįmanoma, PSY jautė didžiulį spaudimą padaryti neįmanomą ir nugrimzdo į gilią depresiją.

„Aš jums ne Adele. Po „Gangnam Style“ sėkmės buvau tikrai laimingas, tačiau kartais aš visai nelaimingas, nes greičiausiai tai svarbiausia mano kūrybos daina, vargu, ar sugebėsiu pakartoti jos fenomeną. Kurį laiką jaučiau didelį spaudimą, nežinojau, kur dėtis ir ką daryti.

„Kaip man būti tuo geriausiu? Norėjau būti savimi, o ne tuo „Gangnam Style“ vyruku ar dar kuo kitu. Norėjau susikoncentruoti į savęs paieškas“, – yra kalbėjęs PSY.

Nors šiam albumui pakartoti šeštojo sėkmės ir nepavyko, kritikai jį įvertino gana palankiai, pelnytas ir „Mnet Asian Music Awards“ apdovanojimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)