Grožis atveria visas duris

V. Lopyriovai visas duris atvėrė būtent grožis. Mergina sublizgėjo grožio konkurse „Mis Rusija“, kurį laimėjo 2003 metais. 
Viktorija Lopyriova
Tada ją pradėjo kviesti į įvairiais televizijos laidas. Ji dalyvavo realybės šou „Poslednij geroj“, NTV vedė laidą apie futbolą. Gyveno kaip tikra žvaigždė. Visi pradėjo sukti galvas, kas užkariaus šios gražuolės širdį. Merginą žiniasklaida piršo su daug garsių vyrų, tačiau savo ranką ir širdį ji atidavė futbolininkui Fiodorui Smolovui.
Viktorija Lopyriova

Kosmetologė – tai tik pradžia

Rusijos žvaigždės Dimos Bilano prodiuserės profesionalumo belieka tik pavydėti. Jana Rudkovskaja ir pati tapo ne menkesnio kalibro žvaigžde. Tiesa, kelias į šlovės olimpą nebuvo rožėmis klotas.

Moteris gimė Rusijos Barnaulo mieste, karininko šeimoje. Pagal išsilavinimą ji gydytoja-dermatologė. Baigusi mokslus, ji atvyko į Sočį, kur atidarė grožio saloną. Netrukus jį pamėgo dauguma vietos garsenybių. Kartą užsuko ir Jurijaus Lužkovo svainis Viktoras Baturinas, už kurio vėliau moteris ištekėjo. Vyro pinigai leido sėkmingai plėsti verslą – Sočyje atsirado jos grožio salonų tinklas ir prabangių rūbų parduotuvės. Moteris susipažino su daug garsių Rusijos žmonių, kuriuos pažinojo jos sutuoktinis. Tarp jų buvo ir D. Bilanas. Mirus minėtojo dainininko prodiuseriui, ji užėmė šią vietą.
Jana Rudkovskaja ir Jevgenijus Pliuščenko

Deja, santuoka su oligarchu subyrėjo. Vyras buvusią žmoną norėjo palikti be skatiko, tačiau ji nenusileido. Nors teisę dirbti su D. Bilanu ji išsaugojo, V. Baturinas iš jos atėmė vaikus ir ilgą laiką juos nuo motinos slėpė. Moteriai vaikai atiteko tik tada, kai buvęs vyras dėl finansinių machinacijų ėmė varstyti teismų duris. Sunkiu metu moterį palaikė dabartinis jos vyras Jevgenijus Pliuščenka.

Iš padavėjos į milijonieres

Kas galėtų pagalvoti, kad iš mažo Rusijos miestelio atvykusi padavėja taps garsaus Europos aristokrato žmona? Viktorijai Boniai taip ir nutiko. Į Maskvą ji atvyko vos šešiolikos. Nebijojo darbo – dirbo tiek sekretore, tiek padavėja. Netrukus išmoko anglų kalbą, pradėjo dalyvauti įvairiuose grožio konkursuose. Mergina neslepia: už sėkmę ji dėkinga pasiturintiems gerbėjams.
Viktorija Bonia

V. Bonia prisipažįsta: milijonierius seras Alexas Smurfitas buvo pirmasis jos sutiktas tokio kalibro vyras. Šiuo metu garsi televizijos laidų vedėja kartu su vyru ir dvejų metukų dukrele gyvena prabangiame name Monake. Nepaisant to, karjeros ambicijų Rusijoje ji neatsisako. Šiuo metu ji dažniausiai dirba modeliu.

Karinis reikalas

Viena iš garsiausių blondinių Rusijos televizijų eteryje Dana Borisova gimė nedideliame Baltarusijos miestelyje. Vaikystę ji praleido Rusijos Norilsko mieste, kur užsidirbti išvyko jos tėvai. Kaip teigia mergina, mokykloje ji mokėti vienais penketais. Besimokydama paskutinėse vidurinės mokyklos klasėse, ji jau dirbo laidų vedėja vienoje vietos televizijoje, tačiau to ambicingai merginai buvo maža. Netrukus išvyko į Maskvą, kur įstojo į Maskvos universitetą. Toliau viskas klojosi kaip per sviestą. Kaip teigia garsios moters atstovai, ji laimėjo konkursą ir pateko į televizijos laidą „Armejskij magazin“. „Pirmojo kanalo“ svetainėje internete pateikiama kiek kitokia įvykių versija. Mergina pirmame kurse susipažino su vaikinu, kurio tėvas kaip tyčia dirbo televizijoje. Sužinojęs, kad minėtajai programai reikalinga vedėja, jis pakvietė būtent šią šviesiaplaukę.
Dana Borisova

Nors studijas universitete teko apleisti, ji tapo visos Rusijos kariuomenės sekso simboliu. Baigusi karjerą minėtoje laidoje, ji įsidarbino populiarioje televizijos laidoje „Poslednij geroj“, vėliau vedė laidą „Princip domino“. Po dvejų metų garsioji šviesiaplaukė išėjo motinystės atostogų. Deja, karjera televizijoje ėmė ristis žemyn – moterį paliko jos sugyventinis ir dukters Polinos tėvas. Užpuolė depresija. 2014 metais padėtis pagerėjo. Moteris pasididino krūtis ir numetė 30 kilogramų. Ji vėl dirba televizijoje, kur kanale „Perec“ veda naują laidą „Mašina“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)