Ši svetainė yra naujausias 45 metų reperio sumanymas sėkmingai veikiančių jo įmonių virtinėje. Jam jau priklauso viena muzikos įrašų bendrovė, talentų agentūra ir vienas madų prekės ženklas. Manoma, kad bendras jo turtas siekia 500 mln. dolerių, rašo businessinsider.com.

Jay Z pagavo sėkmės paukštę, pats sau kurdamas galimybes.

Taip elgdamasis iš paauglio, Bruklino gatvės kampe pardavinėjusio kvaišalus, jis virto pasitikėjimą keliančiu verslo magnatu.

Kol dar nebuvo tapęs reperiu ar verslininku, Jay Z buvo žinomas kaip Shawnas Carteris ir Bruklino gatvėse prekiaudavo narkotikais. Jis yra sakęs, kad prekyba narkotikais be kitų svarbių verslo įgūdžių išmokė jį tvarkytis su pinigais. „Kažkuriuo metu privalai turėti išėjimo strategiją, nes tavo langelis yra labai mažas, - sakė jis „Vanity Fair“. – Arba būsi pasodintas, arba mirsi“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)