Ant K. Westo marškinėlių puikavosi jo dukrelės mamytės, nufotografuotos visu ūgiu, atvaizdas. K. Kardashian jame buvo nuoga, palaidais plaukais, o jos apvalumus dengė tik keli ilgi perlų vėriniai (panašiai kaip 2007 metų „Playboy“ fotosesijoje).

Virš jos krūtinės švietė stambiomis baltomis raidėmis užrašytas šeštojo K. Westo studijinio albumo pavadinimas – „Yeezus“.

„Kim apsilankė koncerte“, - „Us Weekly“ apie šou Sietle sakė vienas šaltinis. Iš tikrųjų, realybės šou žvaigždė svetainėje „Instagram“ netgi pasidalijo nuotrauka, daryta iš žiūrovų pusės. „Negaliu sulaukti šio vakaro „Yeezus“ gastrolių“, - šalia nuotraukos su jos mylimuoju scenoje parašė Kim.

Per koncertą North tėtį taip pat ištiko garderobo nesėkmė. Per savo debiutinį pasirodymą 36 metų K. Westas suplėšė savo latekso kelnes ir pradūrė nedidelę skylę netoli savo tarpukojo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)