Garsi moteris nusikaltimui skyrė dėmesio savo skiltyje žurnale, kurio redaktore tapo gana neseniai. Netrukus po straipsnio pasirodymo sportininkas socialiniame tinkle „Twitter“ susisiekė su autore.
36 metų K. Price teigia, kad 27 metų O. Pistorius jai padėkojo už paramą.

Penkias atžalas auginanti moteris teigia: „Teismo proceso metu jis man rašė žinutes. Keista, ar ne? Sakė: „Esu labai dėkingas už palaikymą“ ir t.t. Paprastas draugiškas bendravimas. Manau, kad jis su manimi susisiekė, nes užsiminiau apie jį savo straipsnyje. Tiesiogiai jo nepalaikiau, tačiau esu tikra, kad tikrąją tiesą žino tik teisiamas žmogus, tik jis žino, kas nutiko“.

Oscaras Pistorius

K. Price teigia norinti pakalbinti O. Pistorių, padaryti su juo interviu. Praeitą savaitę teismas jam skyrė penkerius metus nelaisvės.

Savo skiltyje žurnale „Now“ dar kovą moteris parašė, kas prieš teismą visi žmonės yra lygūs, todėl ji neketina Oscaro teisti, kaip kad daro kiti žmonės ir žiniasklaida.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)