Dažniausiai vyrai savo jaunosioms žmonoms tokia proga dovanoja papuošalus, tačiau grupės „Klaxons“ klavišinininkas nusprendė sugalvoti kai ką originalesnio.

Už 100 metų senumo alyvmedį vyras sumokėjo 3 tūkst. svarų (12 tūkst. Lt), o dovaną įteikė per pačias vestuves. Itin romantiška smulkmena – ant medžio kamieno išraižyti poros inicialai ir vestuvių data.Porai artimas šaltinis teigia: „Jamesas suplanavo alyvmedį pasodinti jos namų Prancūzijoje kieme per pačias vestuves. Jis ant medžio kamieno širdyje išraižė jų inicialus ir visiems parodė. Ji buvo labai maloniai nustebusi, poelgis labai romantiškas. Žiedas, kurį jis užmovė savo žmonai, taip pat šeimos relikvija. Jis tikrai viską buvo apgalvojęs iš anksto. Vestuvės buvo nuostabios, labai šiltos ir jaukios“.

Pora žiedus sumainė nedidėlėje rotušėje netoliese 1,9 mln. svarų (7,75 mln. Lt) vertės aktorei priklausančių namų pietų Prancūzijoje šeštadienį. Po ceremonijos vyko smagus pobūvis.

Skelbiama, kad pora norėtų Prancūzijoje praleisti visą vasarą ir gerai pailsėti. Aktorei ir muzikantui teks laikytis itin griežtų šalies įstatymų, taikomų Prancūzijoje susituokusioms poroms – tai reiškia, jog bent truputį pabūti šalyje jie privalo. Atrodo, jog tokia pareiga problemų nesukels.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)