Šeimai artimas šaltinis teigia, kad Sc. Disickas ir Khloe buvo suartėję ne kartą. Esą pirmą kartą Khloe lovoje jis atsidūrė po to, kai žmona jį išspyrė iš miegamojo.

„Scottas gyrėsi, kad šiais metais permiegojo ir su Kourtney jaunesniąja sesute Kylie. Kourtney tiesiog palaužta. Šeimoje kilo tikras karas“, – pasakoja šaltinis.
Kylie Jenner

„Tiesą, kad permiegojo su Kylie, jis pasakė „Super taurės“ savaitgalį. Kaip visada, į konfliktą įsivėlė ir Kim. Ji tiesiog negali likti nuošalyje. Galiausiai visi šeima liovėsi bendrauti“, – tvirtina šeimai artimas šaltinis.

„Negaliu patikėti, kad permiegojai su mano seserimis!“, – vyrą užsipuolė išduota moteris. Skelbiama, kad, šeimai aiškinantis santykius, ašaros tekėjo upeliais. Galiausiai Kourtney užsirakino miegamajame.

„Ji niekada neatleis savo seserims. Khloe buvo jos geriausia draugė, todėl visai gali būti, kad seserys nesikalbės metų metus“, – spėja šaltinis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (119)