Tokio vaizdelio turbūt nesitikėjo niekas. Dabar, kai visa Kardashianų šeima yra atsidūrusi tarsi po padidinamuoju stiklu dėl besilaukiančių Kim ir Khloe Kardashian bei Kylie Jenner, kiekvieną garsenybių žingsnį stebi paparacai, kurie ir užfiksavo kurioziškus vaizdus šeimos namuose.

Filmuodami savo realybės šou „Keeping Up With The Kardashians“ šeimos nariai nusprendė prieš du mėnesius įamžinti Kalėdas. Ne paslaptis, kad kasmet jų kuriama šventinė laida sulaukia milijonų peržiūrų. Kartu Kardashianų ir Jennerių klanas visiems savo bičiuliams bei verslo partneriams išsiuntinėja kalėdinius atvirukus su savo namuose darytomis nuotraukomis.

Realybės šou žvaigždė Kim Kardashian savo kieme šėlo kartu su vaikais ir padėjo dukrelei North nepaslysti ant tiesiog kieme išlieto ledo. Panašu, kad vaikams tai tapo tikra pramoga, tačiau pati Kim ne kartą pastebėjo, kad gyvenant realybės šou kamerų nuolatos stebimą gyvenimą vaikystė ir pati psichika suaugus tampa iškreipta.

Tačiau norint karštu klimatu pasižyminčioje Kalifornijoje sukurti žiemos atmosferą teko ir nemenkai paplušėti. Vidiniame kieme buvo išlietas ledas, privežta dirbtinio sniego, pakabintos kalėdinės dekoracijos ir skambėjo šventinė muzika.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)