Vardą žymioji porelė atskleidė Kim Kardashian svetainėje. Saint West – tokį vardą mažyliui suteikė tėvai. Saint lietuviškai – šventasis.

Mažylis pasaulį išvydo gruodžio 5-ąją, sverdamas 3 kilogramus ir 674 gramus.

Prieš gimstant mažyliui, visas pasaulis spėliojo ir net lažinosi, kokį vardą savo sūnui suteiks žymieji tėveliai. Vis tik tokio niekas nesitikėjo, nors buvo pasklidusi žinia, kad Kanye Westas sūnų planavo pavadinti Jeezus.

Tėvai jau augina dvejų metukų mergaitę, kurią pavadino taip pat netradiciškai. Pirmagimę mažylę pavadino North West, lietuviškai – Šiaurė Vakarė.

K. Kardashian turėjo gimdyti per Kalėdas, tačiau dėl nėščiųjų diabeto pagimdė anksčiau, informuoja „US Weekly“. Pirmoji duktė gimė pusantro mėnesio anksčiau. Savo tinklalapyje ji paaiškino, kad po pirmojo gimdymo placenta liko priaugusi prie gimdos sienelių.

„Gydytojui teko įkišti ranką į gimdą ir ištraukti placentą su ranka, nukrapštyti nuo gimdos sienelių nagais. Mano mama verkė, tokio dalyko ji nebuvo mačiusi“, – pasakojo ji apie skausmingą patirtį. K. Kardashian prieš gimdydama antrą kartą viešai kalbėjo apie abejones ir nerimą. „Po sunkumų per pirmą gimdymą didesnė priaugusios placentos rizika, praktiškai neįmanoma nuo to apsisaugoti. Taigi jaučiu nerimą“, – rašė ji tinklalapyje, tiesa, pabrėžė, kad tikrai nori gimdyti antrą kartą.

„Man nėštumas – sunkiausia gyvenimiška patirtis. Nesidžiaugiu nė viena jo akimirka, nesuprantu tų moterų, kurios džiaugiasi. Mano mama (Kris Jenner) ir Kourtney tikrai džiaugėsi. Sėkmės joms, bet aš to nejaučiu.“ K. Kardashian ir K. Westas (38 m.) susituokė 2014 m. gegužės 14 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (115)