20-ies dainininką policijos pareigūnai sulaikė rugpjūčio 29 dieną po to, kai J. Bieberio vairuojamas keturratis susidūrė su mikroautobusu šalia jo gimtojo Stratfordo Kanados Ontarijo provincijoje.

Kaip rašo www.nydailynews.com, Ontarijo policijos nuovados išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad J. Bieberis po avarijos įsivėlė į kivirčą su fizinės jėgos panaudojimu
„Keturračio ir mikroautobuso vairuotojai įsivėlė į kivirčą su fizinės jėgos panaudojimu“, - rašoma pranešime.

J. Bieberio atstovas atsisakė komentuoti šį įvykį.

J. Bieberis buvo nufotografuotas rugpjūčio 29 d. ir ankstesnėmis dienomis vairuojantis keturratį ir besimėgaujantis buvimu Kanadoje su, kaip kalbama, jo mergina vėl tapusia Selena Gomez. Mikroautobuso vairuotojas galimai buvo paparacas, persekiojęs J. Bieberį ir S. Gomez.

Los Andželo policija šiuo metu atlieka tyrimą dėl J. Bieberio kiaušinių mėtymo vandalizmo akto. Dalininkas taip pat jau yra nuteistas dviem metams lygtinai. Naujasis nutikimas Kanadoje gali reikšti, kad jam bus skirtas įkalinimas.

Po sulaikymo rugpjūčio 29 d. J. Bieberis buvo paleistas, gavus jo pažadą atvykti į teismo posėdį, kuris įvyks Kanados teisme rugsėjo 29 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)