JAV prezidentas Donaldas Trumpas nenori susitaikyti su JAV prezidento rinkimų baigtimi ir tuo, kad juos laimėjo Joe Bidenas. Dabar paaiškėjo, kad M. Trump seka vyro pėdomis, – ji atsisakė susitikti su Jill Biden, skelbia yahoo.com.

Pranešama, kad ji ne tik nepasveikino greitai pirmąja dama tapsiančios J. Biden (M. Obama šio privalomo mandagumo nepamiršo ir savo laiku pasveikino M. Trump), bet ir antrina sutuoktiniui socialinėje žiniasklaidoje – rašo, kad jį per rinkimus apgavo.

„Amerikos žmonės verti sąžiningų rinkimų. Visi – tiek teisėti, tiek neteisėti – balsai turi būti suskaičiuoti, – neseniai tviteryje parašė ji. – Turime saugoti savo demokratiją, pasitelkę visišką skaidrumą.“

M. Trump demonstruojama panieka J. Biden netrikdo – ji ruošiasi darbuotis švietimo, vėžio gydymo ir veteranų rūpybos srityse.

„J. Biden be galo dėkinga šaliai, kad išrinko jos vyrą ir senatorę [Kamalą] Harris, – leidiniui „Daily Mail“ sakė J. Biden atstovas spaudai Michaelas LaRosa. – J. Bidenas bus visų amerikiečių prezidentas.“

Manoma, kad J. Biden seks Michelle Obamos ir Lauros Bush pavyzdžiu – abi turėjo po 25 darbuotojus, kurie talkino vykdant įvairias iniciatyvas visuomenės labui. Rašoma, kad M. Trump Baltuosiuose rūmuose turėjo tik 10 asistentų, talkinusių su vienintele jos žinoma kampanija – „Be Best“ („Būk geriausias“) vaikams.

Yra tradicija, kad kadenciją baigiantis prezidentas ir pirmoji dama po rinkimų skambina naujai išrinktam prezidentui ir jo žmonai. Laikas parodys, ar D. Trumpas galiausiai žengs šį žingsnį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (348)