Nors atlikėja 2010 metais šią vilą įsigijo už 7,3 mln. eurų, per šį laiką ją gerokai patobulino. Jos iniciatyva buvo pertvarkytas šeimininkų miegamasis, atnaujinta virtuvė ir kieme įrengtas milžiniškas baseinas.

Kruopščiai saugomoje teritorijoje taip pat galima rasti masažo kambarį, šokių studiją, kino teatrą, profesionalią įrašų studiją, sporto salę, barą su visais reikiamais įrenginiais, biblioteką, vyno rūsį, 9 miegamuosius, erdvią svetainę, valgomąjį ir dar daugybę įvairios paskirties patalpų. Tai tiesiog prabangos kupinas Jennifer pasaulis.

Prabangius namus Jennifer įsigijo kartu su tuomečiu sutuoktiniu Marcu Anthony. Ir nors pora išsiskyrė daugiau nei prieš kelerius metus, šie namai iki šiol priklauso atlikėjai. Beje, su Marcu moteris susilaukė dvynukų ir tai buvo ilgiausia, 8 metus trukusi, jos santuoka. Net trims vyrams amžiną meilę prisiekusi atlikėja šiuo metu šiltus jausmus puoselėja 18 metų jaunesniam Casperui Smartui.

Jennifer Lopez vila

Įspūdingiausia namų dalis – pagrindinis miegamasis. Milžinišką lovą su baldakimu supa veidrodžiai, o šalia esančiame poilsio kambarėlyje galima mėgautis židinyje rusenančia ugnimi. Iš miegamojo taip pat galima patekti į terasą, o norint persirengti teks paklaidžioti net dviejose erdviose drabužinėse.

Saldžios šokoladinės spalvos vonios kambaryje įrengta speciali vieta vizažui, didžiulis dušas ir kaitinimosi kubilas, šalia kurio – daugybė lentynų su knygomis, kad nebūtų nuobodu kaitintis.

Kaip atrodo Jennifer Lopez namai, pamatyk portale MIESTE.lt