Į merginos laidotuves susirinko keli šimtai jos artimųjų, o pats Jimmas į Airiją atvyko penktadienį, privačiu lėktuvu.

Laidotuvių metu kalbas sakė ne tik kunigas, bet ir mirusios merginos mama bei netikra sesuo. Visi ją minėjo kaip užsispyrusią, gerą ir savo tikslų siekiančią merginą. Kalbose ne kartą buvo paminėta, kad ji išėjo per anksti.

Buvusi Holivudo žvaigždės mergina buvo rasta negyva rugsėjo pabaigoje. Teigiama, kad ją negyvą aptiko du bičiuliai, atvykę jos aplankyti, rašo užsienio naujienų portalas Dailymail.co.uk.

Prieš nelaimingą įvykį mergina paliko priešmirtinį laiškelį, skirtą J. Carrey. Jame minimas jųdviejų išsiskyrimas, įvykęs rugsėjo 24 dieną. Tą dieną Cathriona socialiniame tinkle „Twitter“ parašė: „Išsiregistruoju iš „Twitter“. Tikiuosi, kad artimiausiems ir brangiausiems žmonėms buvau šviesa.“

J. Carrey su savo Cathriona susipažino 2012 metais. Vėliau jų santykiai buvo nutrūkę, tačiau šių metų pavasarį jie vėl atnaujino meilės ryšius, tačiau tik trumpam.

Jim Carrey
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)