Teisėsauga nurodė, kad Los Andželo policijos departamentas sureagavo į skambutį, kurio sulaukė pirmadienio vakarą. Pareigūnai nuvyko į vieną namą ir ten aptiko Cathrionos White kūną.

Pasak šaltinių, C. White paliko priešmirtinį laiškelį, skirtą J. Carrey. Jame minimas jųdviejų išsiskyrimas, įvykęs rugsėjo 24 dieną. Tą dieną Cathriona socialiniame tinkle „Twitter“ parašė: „Išsiregistruoju iš „Twitter“. Tikiuosi, kad artimiausiems ir brangiausiems žmonėms buvau šviesa“.

Cathriona White

Teisėsaugos pareigūnai sakė manantys, kad C. White mirė nuo vaistų perdozavimo – šalia jos palaikų buvo rasta piliulių. Teigiama, kad nusižudžiusią merginą aptiko du bičiuliai, kurie praėjusį vakarą atvyko jos aplankyti.

53 metų J. Carrey ir C. White susipažino 2012 metais. Jie kelis mėnesius susitikinėjo, o tuomet išsiskyrė. Šių metų gegužės mėnesį pora buvo atnaujinusi savo santykius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (106)