Garsus vyras su sekėjais instagrame pasidalino, kad ankstyvą rytą, 6:30 val., visa šeima prabudo nuo pradėjusių gausti pavojaus sirenų.

„Izraeliui dabar labai sunkus metas. Užuojauta žuvusiems ir jų šeimoms! Meldžiamės už tuos, kurie laikomi įkaitais. Izraelis laimės!“, – parašė M. Galkinas ir prie įrašo pridėjo nuotrauką, kurioje matyti šalies kraštovaizdis bei nacionalinė vėliava.


Šalyje šiuo metu vyksta krauju aplaistyti susirėmimai, kas minutę situacija vis sudėtingėja. Visa naujausia informacija apie įvykius Izraelyje - ČIA.

Primename, jog M. Galkinas ir A. Pugačiova iš Rusijos išvyko po to, kai ši pradėjo karą Ukrainoje, nes nepalaikė savo valdžios veiksmų. Tuomet jie tapo nebepageidaujami savo šalyje. Vasarą šeima gyveno Latvijoje, Jūrmaloje, o šiuo metu vėl išvyko į Izraelį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją