„Štai ir nauja istorija... Lindsay tvirtina, jog ankstyvą ketvirtadienio rytą „1 Oak“ klube ji pasigedo 75 tūkst. dolerių (191 tūkst. Lt) vertų kailinukų. Paaiškėjo, jog dingo dviejų dalių kailinis apdaras. Lindsay tvirtino, jog vieną dalį ji palikusi naktiniame klube. „1 Oak“ teigia, jog klube aktorė turėjo abi kailinių dalis ir nei vienos iš jų pasilinksminimo vietoje nepalikusi“, - skelbia šaltiniai.

Laimei, nuolat bėdų prisidaranti aktorė savo prabangų apdarą susigrąžino – už tai reikia dėkoti „Seahawks“ komandos žaidėjui Sidney Rice‘ui, kuris su L. Lohan sėdėjo prie vieno stalo.

Žurnalistams pavyko sužinoti, jog, L. Lohan išvykus iš klubo, S. Rice‘as pamatė, jog mergina paliko savo kailinius – vaikinas nusprendė juos parsigabenti namo, kad jie niekur nedingtų. Kitą dieną jis susisiekė su aktore, ir jos žmonės kailinius atsiėmė.

Jeigu jus domina faktas, kodėl S. Rice‘as prieš Supertaurės varžybas iki trijų ryto linksminosi klube, turime jums atsakymą – jis nežaidė dėl neseniai patirtos traumos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)