G. Vacchi motociklų kolekcija įspūdinga – jis mėgsta jais važinėti. Ne ką mažiau jis mėgsta ir automobilius. Vienas mėgstamiausių – klasika dvelkiantis „Rolls Royce“.

Pakilęs į orą jis nejaučia jokių ribų. Štai nuotrauka, kurioje jis užfiksuotas skrendantis sraigtasparniu.

Back to the airplane with the helicopter and then back to Sardinia... #gvlifestyle

A photo posted by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on Jul 26, 2016 at 9:12am PDT

Vis tik patinka jam ne tik prabangūs automobiliai. Nepraleidžia G. Vacchi progos pasimėgauti ir originalesnėmis pramogomis.

Tiesa, jis ne tik važinėja „Vespa“ motoroleriu, bet dar ir nepabijo su šia transporto priemone atsidurti po vandeniu.

My favourite birthday present , thanks my love❤️ @jogiorgiajo #gvlifestyle #vespavintage

A photo posted by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on Aug 5, 2016 at 12:11am PDT

Skrosdamas bangas vandens motociklu jis neabejotinai panašus į garsųjį bebaimį Džeimsą Bondą.

In life it doesn't matter what you drive, is how you drive it that makes the difference. Enjoy #gvlifestyle

A video posted by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on Mar 16, 2016 at 1:00pm PDT

G. Vacchi gyvenimo akimirkos:

Vaizdo įrašas, pelnęs G. Vacchi populiarumą:

G. Vacchi ir D. Bilzeriano skirtumai

Pinigai, gražios moterys ir prašmatnus gyvenimas – štai trys akivaizdūs dideliu populiarumus socialiniuose tinkluose besimėgaujančių G. Vacchi ir Dano Bilzeriano gyvenimo būdų panašumai.

G. Vacchi – italų verslininkas, žiniasklaidos priemonių dėmesį patraukęs atostogaudamas Sardinijoje su Zacu Efronu ir Michelle Rodriguez, kai jiedu buvo kartu, rašo „Empty Lighthouse Magazine“.

Šiuo metu G. Vacchi populiarina gyvenimą, kurį pats vadina G. V. gyvenimo būdu (GV Lifestyle). Įkurta svetainė, skirta jo gyvenimo būdui iliustruoti, kurioje gausu mados, nuotykių ir gamtos vaizdų bei sparnuotų mąstyti priverčiančių citatų. Be jokios abejonės, šio vyro gyvenimas itin ryškus, o nuo D. Bilzariano jis skiriasi artistiškais gebėjimais leisti pinigus ir kur kas ramesniu gyvenimu.

Interviu G. Vacchi buvo paklaustas, kodėl turi tiek daug tatuiruočių. Trumpą vaizdo įrašą su atsakymu į šį klausimą vyras paskelbė socialiniame tinkle „Instagram“: „Kodėl turiu tiek daug tatuiruočių? Gyvename kompromisų amžiuje, taigi ateina toks gyvenimo momentas, kai tenka nuspręsti, ar nori būti nešvarus viduje, ar išorėje – nusprendžiau būti nešvarus išorėje.“

D. Bilzarianas savo ruožtu garsėja pomėgiu leisti laiką su merginomis ir dideliais ginklais. Jis mėgaujasi organizmo išskiriamu adrenalinu, kai sudaužo BMW – jo gyvenimas tikrai pašėlęs. Profesionalus pokerio lošėjas kiekvieną dieną gyvena taip, lyg ji būtų paskutinė.

G. Vacchi daug dėmesio skiria madai ir protingoms citatoms. „Vakarykštė diena – istorija, rytojus – paslaptis, šiandiena – dovana“, - socialiniame tinkle išmintimi su savo sekėjais dosniai dalinasi jis.

Taigi šie itin dideliu populiarumu socialiniuose tinkluose pasigirti galintys vyrukai neabejotinai labai skirtingi. Bet kokia situacija tinkama aštrių pojūčių ieškančiam asmeniui, o štai bent kiek ilgiau pagyventi norinčiam žmogui G. Vacchi gyvenimo filosofija turėtų atrodyti kur kas priimtinesnė.

D. Bilzeriano gyvenimo akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)