Iš dėl savo nerangaus ir nelankstaus stiliaus kritikų kažkada „Maybot“ („Robotu May“) pramintos premjerės niekas nesitikėjo šokio.

Th. May pamėgino šokti trijų dienų vizito Afrikos žemyne pradžioje paskelbdama apie stipendijų programą – šimtas Afrikos jaunuolių turės galimybę mokytis Didžiojoje Britanijoje.

Premjerė vaizdo įraše užfiksuota linguojanti iš vienos pusės į kitą ir bandanti šokčioti aukštyn bei žemyn drauge su ją pasveikinusia energingai šokančių Keiptauno vaikų grupe.

Portalas "Sky News" pranešime apie šį šokį net svarsto, gal ši politikė turi dvi kaires kojas, nes net nejauku žiūrėti šį vaizdo įrašą.

Vizito į Pietų Afrikos Respublikos sostinės „I D Mkize“ mokyklą metu Th. May nuolat šypsojosi ir juokėsi, o vėliau prisijungė prie antrojo šokio.

Susirinkimo metu ministrė pirmininkė vaikams tarė: „Ar galėčiau padėkoti visiems šiems jauniems žmonėms, kurie dalyvavo mano priėmimo rengime?“

Politikės šokį galite įvertinti patys:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)