„Green Day“ šį pavasarį nebekoncertuos Rusijoje, tebesitęsiant jos sukeltam karui Ukrainoje. Šou Maskvoje turėjo įvykti gegužės 29 dieną „Spartak“ stadione.

Sekmadienį „Instagram“ tinkle roko grupė, kurią sudaro Billie Joe Armstrongas, Mike'as Dirntas ir Tré Coolas, paskelbė atšaukianti savo pasirodymą Maskvoje, į kurį galėjo susirinkti daugiau nei 45 000 žmonių.

„Su sunkia širdimi, atsižvelgdami į dabartinius įvykius, manome, kad būtina atšaukti pasirodymą Maskvoje „Spartak“ stadione“, – rašė „Green Day“.

„Mes žinome, kad šis momentas nėra susijęs su roko pasirodymais stadione, tai yra daug daugiau. Tačiau mes taip pat žinome, kad rokenrolas yra amžinas, ir esame įsitikinę, kad ateityje turėsime laiko ir vietos sugrįžti, – tęsė jie. – Pinigus galima susigrąžinti pirkimo vietose. Būkite saugūs.“

Green Day įrašas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės