Ukrainos įžymybės sugiedojo Ukrainos giesmę, siekdamos palaikyti ir įkvėpti savo tautiečius, jau savaitę kovojančius su Rusijos okupantais už laisvę.

Vaizdo įraše menininkai ne tik gieda, o ir ragina sustabdyti karą, paremti Ukrainą bei jos kariuomenę, kuri herojiškai laikosi karo fronte.

Į šį projektą įsitraukė hitų kūrėjas MONATIK, televizijos laidų vedėjas Jurijus Gorbunovas, grupės „The Hardkiss“ lyderė Julija Sanina, televizijos laidų vedėjas Jurijus Gorbunovas, dainininkė ir aktyvistė Ruslana, dainininkas Pavelas Zibrovas, grupės „Pianoboy“ lyderis Dmitrijus Šurovas, reperė Alyona Alyona, aktorius Stanislavas Boklanas, dainininkas Artemas Pivovarovas, aktorė Elena Kravets, televizijos laidų vedėja Katia Osadchaja, komikas Jurijus Tkach, tinklaraštininkė Anna Trincher ir daugelis kitų.

Televizijos kanalas „1+1“ pradėjo patriotinį flešmobą, pavadinimu „Muzikinė gynyba“ (projekto žyma #музичнаоборона), skirtą palaikyti Ukrainos žmones. Į šį projektą įsitraukė ne tik šalies garsenybės, bet ir kiti karui neabejingi aktyvistai, kurie socialiniuose tinkluose ėmė dalintis muzikiniais vaizdo įrašais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės