55 metų „The Good Morning Britain“ vedėjas kritikos strėlių paleido tokių visame pasaulyje žinomų asmenų kaip Samas Smithas, Taylor Swit, Idrisas Elba ir netgi Sasekso kunigaikščiai adresu.

Filmo „Wonder Woman“ žvaigždę Gal Gadot jis negailestingai sukritikavo dėl nemokšiškai ir „pro šalį“ atliktos dainos „Imagine“ versijos, kuri, užuot suteikusi žmonėms gerų emocijų, privertė juos pravirkti.

Netrukus žurnalistas perėjo prie didesnio kalibro žvaigždžių, pareikšdamas, kad 47 metų I. Elba jo sudarytame koronaviruso laikų kvailių sąraše atsidūrė dėl to, jog, nepaisant to, kad pats persirgo koronavirusu, atkreipė dėmesį į faktą, kad dėl viruso be problemų pasitikrina garsūs ir turtingi, o šalies sveikatos apsaugos sistemos darbuotojai tokios galimybės neturi.

Netrukus P.Morganas nusitaikė ir į „High School Musical“ aktorę Vanessą Hudgens, kuri virusą pavadino „tikra nesąmone“. TV laidų vedėjas nerinkdamas žodžių pareiškė, kad „ji privalo skubiai užsičiaupti“.

Piers Morgan

Toliau aštrialiežuvis savo pyktį nukreipė į dainininką Samą Smithą, kuris jo sąraše atsidūrė publikuodamas daugybę nuotraukų bei vaizdo įrašų, iliustruojančių saviizoliacijos tragiškumą. Vėliau video socialiniuose tinkluose, kuriuose matosi, kaip atlikėjas kalbėdamas apie buvimą namuose nesulaiko ašarų ir palūžta, S. Smithas iš Instagram pašalino.

Štai, kaip į tokius vaizdus tada reagavo televizijos garsenybė: „Po velnių. Nebegaliu daugiau žiūrėti į tą dėmesio meldžiančią nesąmonę. Susiimkite, kas jums darosi. Tai karas, o ne koks instagramo istorijų konkursas“.


P.Morganas turi ir mėgstamiausias aukas, kurioms nuo jo kliūva visur ir visada – tai Sasekso kunigaikščiai, kurie šį kartą jį įsiutino koronaviruso krizės sūkuryje pasprukę į Holivudą ieškotis naujų namų.

Nepamiršo P. Morganas ir dainininkės T. Swift bei realybės šou žvaigždės Kim Kardashian. P. Morganas prakalbo apie neseniai paviešintą telefoninį pokalbį ir šių dviejų garsenybių konfliktą: „Visiems nusišvilpt į naujausią Kim ir Taylor konfliktėlį. Tokie žmonės, kaip jos savo populiarumu turėtų naudotis kaip įrankiu informuoti visuomenę apie sveikatos apsaugos sistemos darbuotojams tenkančius iššūkius ir buvimo namuose svarbą, o ne siekti asmeninės apgailėtinos naudos“.

P.Morgano sudarytas nekenčiamiausių koronaviruso laikų garsenybių sąrašas:

1) Gal Gadot
2) Madonna
3) The Colvin Brothers
4) Donaldas Trumpas
5) Borisas Johnsonas
6) Pavasario atostogų jaunimas iš Majamio
7) Idrisas Elba
8) Cardi B
9) Samas Smithas
10) Vanessa Hudgens
11) Bono
12) Jaredas Leto
13) Davids Geffenas
14) Drake‘as
15) Jaime Kingas
16) Evangeline Lilly
17) Elonas Muskas
18) Taylor Swift ir Kim Kardashian
19) Gwyneth Paltrow
20) Princas Harry ir Meghan Markle

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)