Viena mylimiausių Rusijos aktorių Irina Muravjova, daugeliui žinoma iš vaidmenų kino filmuose „Maskva netiki ašaromis“, „Karnavalas“ ir „Pati žaviausia ir patraukliausia“, šiemet švenčia 70-metį. Ta proga aktorė surengė gastroles Europoje. Tikrąją aktorė gimimo dieną – vasario 8-ąją – Nyderlanduose prasidėjusiose gastrolės pagaliau priartėjo prie Lietuvos, rašoma spaudos pranešime.

Daugelyje šalių pristatytas prodiuserių kompanijos „Ametistas“ spektaklis „Ant lietaus stygų“ mūsų šalyje bus rodomas tik du kartus – Klaipėdoje ir Vilniuje. Irina Muravjova suvaidins dviejuose spektaklio „Ant lietaus stygų“ pastatymuose. Romantinės pjesės, kurioje netrūksta detektyvo elementų ir subtilaus britų humoro, autorius yra Albertas Kovalskis. Abejingų nepaliksiančios komedijos režisierius – Akimas Androsovas. Kartu su Irina Muravjova spektaklyje „Ant lietaus stygų“ vaidins žinomi teatro ir televizijos aktoriai Eugenijus Kulakovas ir Anna Ukolova.

Komedija „Ant lietaus stygų“ su Irina Muravjova lapkričio 2 d. bus demonstruojama „Žvejų rūmuose“ Klaipėdoje ir lapkričio 3 d. Vilniaus lenkų kultūros namuose.

Ištrauka iš spektaklio „Ant lietaus stygų“:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)