M. Galkino ką tik paviešinta nuotrauka sprogdina socialinius tinklus. Nuotraukoje – M. Galkino šeima: žmona Ala Pugačiova, sūnus ir duktė. Vis dėlto kadras – ne pats šviežiausias: nuotrauka buvo nufotografuota birželį viename iš Izraelio paplūdimių, rašo unian.net.

A. Pugačiova pozuoja su baltais šortais ir tokios pat spalvos palaidine. Į įvaizdį sklandžiai įsilieja ir apavas – balti įsispiriami loaferai. Paplūdimyje dainininkė užsidėjusi kone visą veidą dengiančius akinius nuo saulės.

A. Pugačiova, kaip matyti, gerokai sulieknėjusi, todėl drąsiai demonstruoja grakščias kojas ir įrodo, kad būdama 74-erių atrodo tiesiog puikiai.

Nuotraukoje dainininkė apkabinusi vyrą per pečius. Greta – poros vaikai – Liza ir Haris. Žvelgiant į A. Pugačiovos dukrą atrodo, kad užaugusi ji bus tikra motinos kopija – netgi pozuoti jau moka kaip tikras modelis. Sūnus pastebimai ūgtelėjęs ir dar panašesnis į tėvą nei anksčiau.

Skiltis prie M. Galkino įkeltos nuotraukos netrukus užsiliepsnojo nuo komentarų. Daugelį maloniai nustebino „pliažinė“ A. Pugačiovos nuotrauka. Žinoma, bandė reikštis ir Rusijos piliečiai, nepraleidžiantys progos pakritikuoti estrados primadonos už tai, kad ji nepalaiko karo prieš Ukrainą. Visgi nepakančių komentarų daug mažiau nei palankių.

Štai ko prirašė poros gerbėjai: „Duktė – Alos kopija, o sūnus panašus į tėvą, veikiausiai irgi sugebės pavergti moterų širdis. Meilės jums, laimės ir sėkmės. Ačiū, kad palaikote Ukrainą.“

„Kaip malonu žiūrėti į šiuos vaikus. Jie atrodo ir elgiasi kaip vaikai, kadangi yra tinkamai išauklėti. Tėvai – šaunuoliai!“

„Dabar nutildėte visus kritikus. Jie nebeturi ką pasakyti. Ši nuotrauka – ugnis!“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)