M. Galkinas važiavo pas dainininkę dviračiu, o A. Pugačiovos su juo kažkodėl nebuvo. Tikėtina, kad ji liko su vaikais arba tiesiog nenorėjo, kad ją matytų ir fotografuotų.

„Ir jis išvažiavo leidžiantis saulei...“ – parašė L. Vaikulė prie vaizdo reportažo su M. Galkinu.


Vizitui į svečius komikas pasirinko gana neįprastą aprangą: sportinius šortus, ryškią neperpučiamo audinio striukę ir kepuraitę su bumbulu. Sprendžiant iš visko, jis norėjo šilčiau apsirengti, tik kažkodėl nepasirinko kelnių.

L. Vaikulė nufilmavo atsisveikinimą su M. Galkinu. Tuo metu jis važiavo iš jos namų ir pajuokavo, kad dums, „sportiškai“.

Gerbėjus pradžiugino vaizdo turinys su L. Vaikule ir M. Galkinu. Žinoma, daugelis klausė, kodėl nematyti A. Pugačiovos.

Sekėjai rašė:

„O kur Ala Pugačiova? Negražu važiuoti į svečius be žmonos.“

„O grįžo auštant.“

„Va kokie! Super! Sėkmės jums. Labai laukiu festivalio, Laima! Laukiu įdomių nuotraukų ir video! Myliu. Linkėjimų Alai Pugačiovai. Aš – gerbėja iš Ukrainos.“

Jau liepos pradžioje paaiškėjo, kad A. Pugačiova su M. Galkinu ir vaikais išvyksta iš Izraelio. Jie atvyko į Jūrmalą tradiciškai praleisti čia vasaros atostogų, pasimatyti su L. Vaikule, be to, A. Pugačiova dažnai bėga nuo karščių būtent į Jūrmalą.

Greitai Rusijos žiniasklaida ėmė rašyti, kad A. Pugačiova išleis Jūrmaloje daugybę pinigų, nes išsinuomojo brangią vilą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)